More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Lunch Talk

  Goedemiddag allemaal. Wij, van uw Retecool, zijn verbaasd. Erg verbaasd. Een beetje boos en verdrietig ook. Jullie luisteren namelijk niet naar ons. Wij zetten ons hier 200% in om jullie te informeren over het referendum en het associatieverdrag en dat je ‘ja’ moet kiezen in het stemhokje (Want het is hier verdoemme geen democratie!). En jullie doen helemaal niets.

  Wij hebben een onderzoek laten doen door de maatschappelijk betrokken factuurschrijvers onderzoekers van I&O research, gewoon om te kijken of al onze inspanningen enig effect hebben gehad. Wat denk je? Jullie blijven liever thuis achter de tablet zitten. Om de moraal wat op te krikken heeft onze marketingafdeling bedacht dat het een goed idee is dat we wat inspirational motivators inhuren, zodat u op kantoor of tijdens de schoolpauze allemaal mindfull stimulated kan worden. Het gaat er niet om of u voor of tegen stemt, het gaat er vooral om dat we u kunnen overtuigen uw burgerplicht te doen en het ‘ja’ vakje in te vullen en dus voor te stemmen.

  We trappen deze keer af met een oude bekende van de Retecools, omdat zij nu eenmaal vooraan in de Rolodex zat, Desiree Stokkel. Desiree gaat geen gebruik maken van haar burgerplicht en ze heeft daar een hele legitieme reden voor.
  De vraag die we stellen tijdens deze lunchpauze is dan ook: Waarom wil je geassocieerd worden met Desiree Stokkel als je niet gaat stemmen?

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN