More

  RECENTE POSTS

  Oekraine referendum: Lunchtalk 4

  Goedemiddag dames en heren. Vandaag willen wij je tijdens de lunch nog even dui-de-lijk uitleggen wat het re-fe-ren-dum (dat is een moeilijk woord voor een vraag aan de bevolking over een wet, waar je dan voor of tegen mag stemmen) nu eigenlijk inhoudt.

  Het referendum gaat dus over het as-so-cia-tie-ver-drag met de Oe-kra-ïne. Want daar lusten ze graag kaas. Nu moeten de boeren nog im-port-hef-fing (dat is een moeilijk woord voor smeergeld) betalen. Straks hoeft dat niet meer en kunnen ze dat geld in eigen zak steken ergens anders aan besteden. Maar het verdrag omvat nog veeeeeel meer! De NOS legt het je vandaag dus nog een keer rustig uit op het niveau van de gemiddelde ‘nee’ stemmer. Als je het nu nog niet snapt.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bla
  Bla
  03/03/2016 - 15:01 15:01

  Inderdaad, netjes afgestemd op de doelgroep. +je voor de nos

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN