More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Lunch Talk 2

  Een hele goede middag allemaal. Fijn dat jullie weer massaal aanwezig zijn. Gisteren lieten wij Desiree Stokkel van het ‘nee’- kamp aan het woord. Zij gaf een heldere en vooral goed doordachte uiteenzetting waarom je maar beter niet kan gaan stemmen. Vandaag is het tijd voor het ‘ja’-kamp.

  RTV Oost stuurde ons per Pony Express een videoband met daarop een interview met professor Ramses Wessel van de Universiteit Twente. Wessel zet in het kort uiteen waarom je ‘ja’ moet stemmen en komt daarbij met een paar fundamentele argumenten. In het oosten van de Oekraïne woedt namelijk nog steeds een bloedige strijd tussen pro-Russische rebellen en het Oekraïense regeringsleger. Dit ondanks een staakt-het-vuren. Een machtsstrijd waar vooral de Oekraïense burgers het slachtoffer van zijn. Het hoeft weinig betoog dat deze gruwelen moeten stoppen. Een stap in de goede richting is door op 6 april ‘ja’ te stemmen.

  De discussievraag van vandaag: als je ‘nee’ stemt, kleeft er dan bloed aan je handen?

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN