More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne referendum: Halp! De Ottomanen komen!

  Ja, je leest het goed, wanneer wij hier in Nederland instemmen met de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne, is Turkije een stapje dichterbij wereldheerschappij.

  Althans, dat zeggen de alu-hoedjes van de op het eerste gezicht legitieme Belgische site Beurs.com. Want als we niet oppassen staan de Ottomanen straks weer voor de poorten Wenen:

  Daarmee zal de greep van Turkije in Europa niet alleen verstevigd worden, de Turken krijgen bovendien toegang tot strategische uraniumreserves in Europa, en zullen de Zwarte Zee van de Bosporus tot de Krim domineren

  Wut what? Dus door een ja-stem overheerst Turkije straks de Zwarte Zee en dat is de reden dat Rusland de Krim heeft ingenomen (ja, dat staat er echt!). Het is volgens Beurs.com zelfs een voorbode voor Cypriotische toestanden in Oost-Europa. Ach, aan de andere kant zijn we wel wat gewend van deze grootverbruikers van aluminiumfolie. Niet zo lang geleden riepen ze nog op tot een Derde Wereldoorlog.

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  SourceBeurs.com

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  05/04/2016 - 10:31 10:31

  De link met het associatieverdrag Oekraïne zie ik ook niet zo.
  Maar vergeet niet dat het de ultieme natte droom van onze kleine vriend met de lange tenen, Erdoğan is om een wederopstanding van het Ottomaanse rijk te bewerkstelligen. En gezien het Verdrag van Laussane in 2023 afloopt….

  Bismarck
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  05/04/2016 - 11:03 11:03

  Is toch duidelijk, met het associatieverdrag wordt Oekraïne door de EU geannexeerd en daarmee de EU (via Oekraïne) door het Ottomaanse rijk. Het is ook geen toeval dat de Russen juist de Krim hebben bezet, met zijn aanzienlijke Tartaarse (Ottomaanse 5e colonne!) minderheid. Putin heeft gewoon eigenhandig voorkomen dat de Ottomanen alsnog naar Moskou optrekken, zoals ze al zeker een half millennium plannen. En nu vort uit dankbaarheid nee stemmen morgen!

  /Xaderp

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN