More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Festivalgids als je uitgekeken bent op Pinkpop en Werchter

  De Oekraïne mag dan het imago hebben van een voormalig Oostblokland, met stoffige steden en eindeloze vlaktes, kleine boeren dorpjes vol tandeloze oude vrouwtjes waar volgevreten mannen met Kalashnikov’s de dienst uit maken. Maar dat imago is niet helemaal juist. De Oekraïners kunnen namelijk harder feesten dan een opblaaspop op de Zwarte Cross.

  Al sinds 1991 wordt aan de Zwarte Zee het Kanzantipfestival georganiseerd. Wat kleinschalig begon als een surffeestje op het strand van Popovka, is nu uitgegroeid tot een dance event dat 10 dagen duurt en ongeveer 150.000 bezoekers trekt. Onder die bezoekers zijn veel meisjes. En juist die meisjes maken het festival extra aantrekkelijk.

  Over de jaren heen is het namelijk een soort traditie geworden om met je kale kano op de dansvloer te staan springen. Gelukkig doen ze dat niet allemaal, anders zou de lucht niet te harden zijn. Maar het levert wel prachtige beelden (nsfw) op. Dus als je weer eens wat anders wilt dan tot je enkels in de pis op de camping van Lowlands staan, klappertandend buiten in de kou omdat iemand je tent heeft ondergekotst, kijk dan vooral naar de (sfw) aankondiging voor deze zomer.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ybmgp-CkpqY

  En nog een fijne Kazantipvideo

  Als je ‘nee’ stemt op het referendum op 6 april, dan zal dit feest hoogstwaarschijnlijk nooit meer plaatsvinden en sta je deze zomer weer met je meisje naar Guus Meeuwis te luisteren op de Brouwersdam.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apenkoning
  29/02/2016 - 16:22 16:22

  JA, JA, JA, JA!

  Bismarck
  29/02/2016 - 16:31 16:31

  Is dat niet Popovka, Rusland? Loopt Froodooh hier stiekem keihard propaganda te maken voor het accepteren van de Russische annexatie van de Krim?

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  29/02/2016 - 20:11 20:11

  Dat is waarom dit jaar nog geen lokatie bekend is, omdat ze de lokatie een beetje kwijt zijn.

  Xloph
  29/02/2016 - 20:06 20:06

  Ik heb Waldo gevonden. Heb ik nou een T-shirt gewonnen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN