Oekraine referendum: De macht van de pen

2
3288

Terwijl ome Erdo even een stukje kritiek naar z’n regering toe wegjorist heeft aan de andere kant van Oekraïne ome Vlad het “wegnuanceren” van kritikasters wel tot een kunst verheven.

(c) Tom Janssen
(c) Tom Janssen

Gelukkig hoef je geen Frans te leren om van een beetje goeie cartoons te kunnen genieten, vandaar dat we vandaag op deze lome weekenddag een verzameling van Oekraïnegerelateerde cartoons en spotprenten verzameld hebben.
Zoals altijd, we proberen zoveel mogelijk recht te doen aan de makers, mocht je cartoon erbij staan zonder vermelding, roep even, we linken je graag de moeder!

B9zlWG_IIAE4lyT[1]

krim+3aa[1]

krim+1[1]

144969_600[1]

(c) Arend van Dam
(c) Arend van Dam

paresh-ukraine[1]

4429_3[1]

(c) Korneel Jeuken
(c) Korneel Jeuken

Newsbase-Putin-Ukraine-cartoon[1]

rusland beer

steunzenderscartoon2000[1]Fokke & Sukke Oekrainecartoons-putin-poetin-ukraine-oekraine-malaysia-airlines-037[1]cartoons-putin-poetin-ukraine-oekraine-malaysia-airlines-025[1]Heb jij betere of andere cartoons gezien? Plemp ze hieronder in de commentaarpanelen, waarvoor dank!

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jokkebrok
12/03/2016 - 17:55 17:55

Kijk eens jongens, met intacte tekstballonnetjes en krabbeltje eronder. Mooi spul hoor, dat google image search.

http://komlomedia.hu/kepek/4429_3.jpg