More

  RECENTE POSTS

  LAAT JAN ROOS MET RUST

  Wat zagen wij net toen we de uitgeprinte versie van nu.nl van de kokosmat plukten? Onze favoriete dwerghamster wordt bedreigd. Nee, niet het kapsel van Donald Trump Drumpf alhoewel díe platgeslagen cavia het ook moeilijk heeft.

  Nee, onze favoriete haatdwerg Jan Roos wordt bedreigd. En dat roept vooral veul vragen op. Zo is het doorgaans de LSES doelgroep die het bedreigen geperfectioneerd heeft en aangezien die net als de bewonderingswaardige benedenmaatse blonde brulboei steevast in kamp NEE bivakkeren is de vraag -wie- hem bedreigen en waarom dat bericht naar buiten komt in het weekend dat Geenpeil de campagne aftrapt. En waarom z’n kinderen beveiliging op school krijgen, maar vooral waarom hij zelf geen aangifte doet van bedreiging. Want hoewel de Politie haar focus toch vooral op andere onderwerpen lijkt te hebben liggen is aangifte doen toch wel de enige manier om er echt wat aan te doen.

  Niet Jan Roos
  Niet Jan Roos

  We kunnen ons overigens prima voorstellen dat mensen die net wat minder vaardig zijn met het geschreven en/of gesproken woord zich in de taas gepikt voelen door Janneman en z’n uitingen. Niet voor niets dat hij vernoemd is naar de vettige dooie hoofdhuidschilfers die je ongeveer even hardnekkig achtervolgen als deze reljourno z’n onderwerpen. Als z’n interviewobject niet wil wat hij wil zuigt hij harder dan twee zwarte gaten en Rutger Castricum samen.

  Maar, (let op, er komt een standpunt) wat voor een achterlijke idioot Jan Roos dan mogelijk ook is, DAT GEEFT NIEMAND HET RECHT OM HEM EN Z’N BLOEDJES VAN KINDEREN IN DE FIK TE STEKEN TE BEDREIGEN. Dus daarom vanuit #TeamJA een hart onder de riem te steken en aan te bieden dat we hier een stagair in de bunker al z’n dreigemailtjes laten uitprinten om die met voorbedrukte aangifteformulieren namens vrind Jan wekelijks bij de Politie in te leveren. Want hij mag dan een nare haatdwerg zijn, het is natuurlijk ook ONZE HAATDWERG. LEAVE JAN ROOS ALONE! Foto: © Rob van den Engel

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt met een neushoorn in je woonkamer. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hjd
  hjd
  12/03/2016 - 11:45 11:45
  trackback
  12/03/2016 - 12:10 12:10

  […] Geenpeil-eindcampagne. Ook dat is zo’n feitje waar geen journalist melding van maakt. Alleen Retecool legt het […]

  Hoofdmeester
  12/03/2016 - 14:29 14:29

  En je gelooft wat deze lul met oren zegt vanwege zijn blauwe ogen? De waarheid verdraaien, halve waarheden en hele leugens verkondigen is hem wel toevertrouwd, dus als hij zegt dat hijzelf en zijn kinderen bedreigt worden in een Twitterbericht, dan zou je dus kunnen concluderen dat hij degene is die kinderen lastigvalt.

  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  12/03/2016 - 14:48 14:48

  Na Pim en Theo, gestorven aan het kruis voor onze vrijheid van meningsuiting! Nu ook Jan Roos en de kinderen… hebben hunnie dan helegaar geen fatsoen in hun donder!? Kinderen! Die kan papa Jan toch niet ook met een kapmes naar school sturen om zich te verdedigen tegen de politiek correcte elite?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  13/03/2016 - 20:05 20:05

  en bedankt he. Ik heb net mijn laatste Trippel uitgeproest door jouw opmerking.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN