More

  RECENTE POSTS

  Nog corrupter dan Jos van Rey

  Normaal zouden we vergelijken met Richard de Mos, maar het Openbaar Ministerie blijkt incompetenter dan je voor mogelijk hield, dus die is vooralsnog vrijgesproken terwijl het OM voor een tweede ronde vernedering gaat.

  Dus grijpen we terug op de CDA’er der CDA’ers, Jos van Rey. Want zelfs die schudt deemoedig het hoofd en prevelt “also also also” wanneer hij hoort van deze rechter van het Hooggerechtshof in de U Naait Het Steeds.

  Nu zult u denken, die Mike Pence, dat was toch de sidekick pijplaaf van TFG, die treinramp van een president? Klopt. Maar sinds die prima opgehangen had kunnen worden ergens op een koude januarimorgen heeft die iets minder met Trump en wil die stiekem zelf president worden. Ethiek daarentegen heeft die niet. Hij komt namelijk volmondig op voor Justice Clarence Thomas die dus Jos van Rey over rechts passeerde. Die geeft namelijk ontvangen giften niet op, mist een paar miljoen ontvangen inkomsten hier en daar en met name over donaties van rijke zakenlui die wel eens een dossiertje bij hem voor het bureau hebben liggen is hij ijzig stil. Zo betaalde Harlan Crow een huis voor de moeder van Thomas, de verbouwingen, neemt jaarlijks Thomas en z’n vrouw Ginni Thomas (die zegmaar ook Pence wilde laten ophangen) op vakanties met privejets, en meest recent bleek dat Crow 6.200 USD per maand op de rekening van een school stortte voor de kleinzoon van Thomas die hij opgevoed heeft. Dus dat stinkt. En dan komt die Mike Pence het even voor hem opnemen. Een vriendin van Thomas riep op twitter dat het geen overtreding van de wet is, want de wet noemt niet expliciet “kleinkinderen” waarvoor melding gemaakt moet worden van giften. Uhuh. Goed verhaal.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  07/05/2023 - 12:19 12:19

  Er kan maar één Rey de echte koning zijn

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/05/2023 - 16:14 16:14

  Pence is een zwaar gelovig man. Ik vind het ongepast om hem op een zondag aan te vallen.
  Bovendien zijn gelovige mensen niet zo van de feiten, dus kun je het hem eigelijk niet eens kwalijk nemen dat hij Thomas blijft steunen.
  Verder zit er een heel vies luchtje aan al die conservatieve justices. Schijnheilige gluiperds (m/v) zijn het.
  De VS is het land van het kapitaal. Daar zijn ze trots op. Dus niet zeuren in dit geval. Gewoon meer dokken dan de andere partij. Ik denk dat je voor 50 miljoen per jaar het hooggerechtshof terug kunt kopen. Koopje! Alle abortusklinieken kunnen dat samen zo ophoesten.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  07/05/2023 - 18:00 18:00

  Onze hond houdt ook van Pence

  Bismarck
  07/05/2023 - 19:29 19:29

  Ik begrijp het misverstand, maar van Rey was nooit CDA’er. Hij was ooit VVD’er, maar heeft toch al bijna tien jaar zijn eigen partij.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  08/05/2023 - 09:07 09:07

  Idd.. Als het met een zachte G spreekt en er zit een luchtje aan dan denk je automatisch aan het CDA. Maar het was uiteraard de VVD, de partij waarvan veel leden denken dat de V staat voor vrijelijk met de waarheid omgaan.

  Bismarck
  07/05/2023 - 19:35 19:35

   Een vriendin van Thomas riep op twitter dat het geen overtreding van de wet is, want de wet noemt niet expliciet “kleinkinderen” waarvoor melding gemaakt moet worden van giften. 

  Dat klinkt dan wel weer heel erg als de De Mos saga.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN