More

  RECENTE POSTS

  Nancy Holten needs more cowbell

  Ik weet niet waarom mevrouw naar het Fricktal is verhuisd, maar als je naar een dal in Zwitserland gaat, weet je dat de kerkklokken luiden, dat eens in de zoveel tijd de koeien met bellen door de straat komen en dat de trein fluit voor de tunnel. Best logisch, dat is dan het leven waarvoor je kiest. En om heel eerlijk te zijn, ik heb daar helemaal geen problemen mee (behalve dat ik er nu niet woon). Nee, neem dan Nancy. Nancy is een Hollandse die is verhuisd naar Zwitserland, zoals gezegd het Fricktal. Het is een typisch Zwitsers dal. Voor de meeste mensen idyllisch dus. Maar niet voor Nancy. Nancy is verhuisd naar het Fricktal en Klaagt Sinds Dien Stein und Bein over Alles. Waarschijnlijk omdat het niet in haar Veganistische Levensstijl past. Daarnaast bemoeid mevrouw zich ook met omstreden medische theorieën en mishandelt ze haar kinderen doordat zij ze niet de juiste voedingsstoffen geeft. De Zwitsers zijn helemaal klaar met mevrouw en verzoeken haar eigenlijk om terug te keren naar Nederland.
  De grote vraag is: willen wij haar wel terug?
  (gast-post van Trollbuster)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  03/01/2015 - 21:45 21:45

  Nu snap ik meteen waarom ze zo tegen immigratie zijn in dat land. Schept wel mooie kansen voor onze export, zeikwijven (m/v) zat.

  Xloph
  03/01/2015 - 22:26 22:26

  Hier in Friesland is het precies hetzelfde met die Hollandse benedenburen die ik sinds kort heb. Dán is Frans Bauer op volume 9 weer te hard (terwijl de stereo tot 11 kan), dán heeft onze Rottweiler zogenaamd weer “continu” (ja, ze houden van moeilijke woorden die Hollanders) staan blaffen als wij even negen uurtjes naar Beverwijk waren. En ze hebben zelfs al bij de woningbouw geklaagd omdat wij onze crossmotor zo nu en dan eens testen op de galerij! Terwijl dat echt niet meer dan vier, vijf keer per week gebeurt. Nou vráág ik je!
  Nee, laat die zeurende Hollanders maar mooi in Holland blijven!

  Hangmat
  Lid
  03/01/2015 - 23:05 23:05

  gelukkig.. is sinterklaas afgelopen en zijn de klaagnegers weer in hun indolentie teruggevallen, komt deze bloeddrukverhoogster weer voorbij.. bedankt trollbuster!!

  Trollbuster
  Lid
  04/01/2015 - 00:21 00:21

  @Xloph, ik wist niet dat jij van het Hollandse Levenslied hield!
  @Hangmat, je hoeft het niet te lezen. Ik vind haar domheid wel vermakelijk

  Weirdoinventor
  Lid
  04/01/2015 - 09:47 09:47

  Nee, willen we niet. Wij doen ons best om “minder Marokkanen” uit het straatbeeld te houden, dan houden zij onze verwende kuthollandertjes die daar gelukkiger dachten te kunnen worden ook maar. Ook zeikerds dienen behandeld te worden als individuen, in plaats van als blokjes uit de lego bak van hun staat.

  Wat we hier zien is overigens een uitstekend voorbeeld van de wet van behoud van geluk, en de wet van behoud van problemen. Eenmaal over een bepaalde ondergrens qua bestaansgemakken wordt je van verandering (de loterij winnen, een andere baan, de buurman verhuisd, een goed uitgedachte emigratie) hooguit nog tijdelijk gelukkiger. Na een jaar heb je er weer net zo de kift in als daarvoor, alleen maak je je nu druk over problemen die je eerst niet had of compleet niet opmerkte.

  Daarom helpt het ook niet om werknemers veel loon te geven, daar worden ze niet gemotiveerder van. In plaats daarvan moet je die ene zak die er niks van snapt het meeste geld geven, de rest van de afdeling kan dan zijn vaste portie negatieve gevoelens als jaloezie projecteren, en blijft jaren gemotiveerd. Eens een zeikerd, altijd een zeikerd, tenzij je iets in jezelf weet te veranderen. Maar daar ga je meer voor nodig hebben dan peulvruchten en colloïde zilver.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  04/01/2015 - 11:41 11:41

  Mevrouw heeft goed begrepen wat we als Nederlanders al jaren uitdragen: we tell the world. Alles dat anders is daar moeten we even over zeiken, klagen, zagen. Wij zijn het geweten van de wereld. Wij lossen met onze “kennis” alles pardoes op, ook al willen anderen daar nog niet zo snel aan.
  Kom op meid, even doorzetten en spoedig zal de wereld jouw briljantie begrijpen en adoreert 99,9 procent van de wereldbevolking jou!

  Snarf
  04/01/2015 - 14:10 14:10

  Zulke medelanders in den vreemde irriteren mij te vaak helaas… vergeten maar al te vaak dat ze gewoon te gast zijn, en gewoon gastarbeider net als ale andere polen, turken, pakistani etc. Maar ja, hoe ik in de laatste 20 jaar ook heb geprobeert voor andere medelanders onzichtbaar te blijven in de verschillende landen waar ik heb gewoont, je ontkomt nooit aan zulke zendelingen… Sure, er is ook redelijk wat hier in Engeland waar ik me aan stoor. Maar is hun land, en zij lossen hetzelf maar op, heb geen stemrecht, en hoef het ook niet. Als het me niet bevalt ga ik wel weer ergens anders wonen en werken. Vaak zijn diegene met zo een houding de mensen die met het meeste lawaai Nederland hebben achter gelaten omdat het zoveel beter ergens anders was. Positieve is dan wel weer dat de meeste zendelingen in Nederland zijn achter gebleven… 😉

  Snarf
  04/01/2015 - 14:12 14:12

  Daarnaast, militante veganisten zijn sowieso van het ergste soort

  wowT
  06/01/2015 - 19:43 19:43

  Nancy met cowbell

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN