More

  RECENTE POSTS

  Lekker kort rokje aan? Doe dat in Georgia maar even niet

  In de Amerikaanse staat Georgia heeft het gerechtshof namelijk besloten dat het maken van upskirt video’s niet in strijd is met de wetgeving van de staat.

  Dus zolang de wet niet is aangepast, mogen perverts  (die dat volgens de wet dus niet zijn), zich een ongeluk filmen onder de rokjes van nietsvermoedende dames (en een enkele heer), die het nodig achtte om met een kort rokje naar buiten te gaan (iets wat wij in de meeste gevallen enorm toejuichen, dat naar buiten gaan met een heel kort rokje). Het is volgens de wet namelijk geen inbreuk op de privacy van de rokjesdragers:

  Due to a technicality, the Georgia Court of Appeals recently ruled invasion of privacy laws in Georgia do not include sneaking a photo up a woman’s skirt in public. If it is behind closed doors, like a dressing room, bathroom stall, the law protects against it, but if the same type of picture is taken in a supermarket or on the sidewalk, it is legal.

  Zolang in de wet niet expliciet vermeld wordt dat het filmen onder rokjes in een openbare gelegenheid niet mag, ziet de rechter dus geen mogelijkheid om het te verbieden. Uiteraard is men in Georgia niet erg blij met deze beslissing en gaat de wet aangepast worden, maar dat zal nog zeker 6 maanden duren aldus State Senator Vincent Fort:

  So we’re going to have six months or so where these creeps can run around doing this stuff

  Tot die tijd hebben dit soort ransapen in Georgia dus vrij spel.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN