Gisteren postten wij hier op de Retecools een inkijkje in de denkwereld van waarschijnlijk vanaf ’s morgens al dronken bezoekers van de Facebookpagina’s PVV aanhangers en Nederland mijn Vaderland. Het bericht dat er 400 bootvluchtelingen zijn verdronken in de Middellandse Zee was voor deze bezoekers namelijk reden om vol euforie hun blijdschap over de dood van deze 400 mensen openbaar op Facebook te rammen. Met naam en toenaam, dat dan weer wel.

En wie zijn wij dan om hier niet even een berichtje over te typen toch? Is immers openbare informatie, die voor iedereen toegankelijk is (was in sommige gevallen, maar daar kom ik later op terug). Het wachten op de eerste legale stappen heeft toch nog bijna 14 uur geduurd, want pas vannacht kwam het eerste dreigement binnen, van Sylvia Antonissen: “…Zo van jullie ook ern screenshot gemaakt morgen ga ik aangiftd doen Bedankt voor dit zo in ern artikel tezetten Bedankt voor alle doodsbedrijgingen maar jullie komen ook aan de beurd…”. Kijk eens aan. Wij komen ook aan de “beurd”. Dus we gaan er van uit dat we binnenkort een doodsbedreiging van Sylvia krijgen, want dat staat er. Bedankt Sylvia, voor de aankondiging.

Vanmorgen vroeg werd ook Roel van Leussen wakker en mailde: “…Hallo, bij deze vraag ik jullie om mijn post weg te halen, omdat dit niet op waarheid is berust. Als jullie het niet verwijderen, ben ik bang dat ik verdere stappen moet gaan ondernemen. Ook ben ik er niet van gediend dat er dingen uit mijn privé leven op jullie site staan. Jullie hebben hier geen toestemming voor…”. Wij bieden dan ook onze nederige excuses aan voor deze fouten.

Roel zegt namelijk: “Ten eerste ben ik niet alleen overdag getrouwd,  en luister ik al helemaal geen sky radio“. Sorry Roel. We hebben dit direct aangepast.

roel

Roel is bang dat hij legale stappen moet gaan ondernemen en dat vinden we heel vervelend, Bang zijn is namelijk nooit leuk. Dat er dingen uit zijn privé op retecool staan komt enkel omdat Roel dit openbaar op zijn Facebookpagina heeft geplaatst. Weinig privé dus. Maar wacht, we kregen nog meer mail van Roel: “…ook de manier waarop jullie mensen neerzetten slaat nergens op. Daarnaast heb ik die reactie al lang verwijderd. Nadat de Fb pagina mij er op aan sprak…”. Oh wacht! hij heeft zijn reactie (“Goed zo! T begin is er,”) weggehaald omdat de Führer van zijn favoriete Facebookpagina daar op aandrong. Niet wegens voortschrijdend inzicht. Wordt ongetwijfeld later vandaag vervolgd.

30

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
15 Reacties
15 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
Meneer van DaleOme McJakePuh!Dennis Willems Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
freeclimb
freeclimb

Gelukkig worden ze niet gehinderd door enige intelligentie (of correct taalgebruik)…

Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Intussen bij Retecool-juridisch:

barq
Actief baasje

Er zullen ook niet veel aanstekelijker gifjes dan dit zijn, hè? Altijd goed voor een biiiig smile.

Ari Gold
Ari Gold

Wat zouden de werkgevers van Sylvia en Roel hiervan vinden? Iemand enig idee waar en of ze überhaupt werken?

Frodooh

Bij Sylvia staat geen werkgever, en Roel werkt klaarblijkelijk in Sehore India

Meneer van Dale
Eindbaas!

Roel werkt blijkbaar als vrachtwagenchauffeur bij MTT.

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Shhhhhh!!! Reeheeeeet! Je zou het niet verklappen, gast!

Ari Gold
Ari Gold
G®®†
G®®†

Doxen is opeens toegestaan?

Meneer van Dale
Eindbaas!

Staat op z’n openbare Facebookprofiel

Roel Zwaar
Roel Zwaar

Ik eis dat mij naam niet uit hunnie verbant wort gerukt. Iederallen die dat doet kan van mij legale doodsverwensingen krijge van mij advokaat. Toevallig ben ik ook zeven dagen per dag getrowd met haar.

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

Ik zei toch al dat ze het niet echt zo bedoelden…
Jullie luisteren ook nooit!

xaderp.

Retecool zijn de publieke schandpalen! Eindelijk een beetje Karma terug naar de mensen.

Dehnus Nörder
Dehnus Nörder

Verek! XADERP! Je bent weer thuis!? Hoe was het in Siberië joh? Nog leuke dingen gedaan daar?

Napster
Napster

Jemig Reet. Als die vent geen Sky Radio luistert, is het ook wel een beetje naar om dat toch te beweren. Er zijn grenzen, weet je. [/seth]

Puh!
Eindbaas!

Frisco

Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

Ach, dat hebben we allemaal wel eens.
Dan denk je iets lolligs te zeggen of te doen, maar als je er dan achteraf over nadenkt was het misschien best wel een beetje kwetsend. Je laat je meeslepen door het moment en de anderen. Het is immers zo’n lekker gevoel om in een groep je eens samen tegen de rest af te zetten. Een uitlaatklep; dat lucht op. Dan hul je je in witte gewaden en brandt een paar kruizen. So what. Dan steekje een stapel boeken in de brand of een neger. Dan ga je met bierflesjes een Romeinse fontein te lijf of met kapmessen een dorpje van een andere stam. Die dingen gaan in een opwelling.
Maar dat bedoel je natuurlijk niet echt direct zo. Het is dan ook onacceptabel als iemand je daar publiekelijk op aanspreekt.

Meneer van Dale
Eindbaas!

Het zou grappig zijn als het niet om te huilen was. Er is namelijk op geen enkel moment in de op dit moment nog gaande briefwisselingen sprake van welk voortschrijdend inzicht dan ook. Zij zijn de slachtoffers en wij de boeman.

Ome Mc

Die pots ook van ze. “We zijn tegen meer asielzoekers.” “Maar vluchtelingen doodwensen gaat echt te ver!” … Alsof zeggen dat ze allemaal in hun eigen land moeten blijven niet vaak precies hetzelfde is.

bijbalbij
bijbalbij

Kijk ! daar stapt ie; Roel van Leusen.

Grijpstra
Grijpstra

Hoe schokkend is dat dan jôh! Zit je daar veilig, in je ommuurde facebook (denk je dan), te lollen met je onderbuikvriendjes… Proest.

Illuminatus Magnus
Illuminatus Magnus

Dus het was echt? Gadverdamme. Wat een kutvolk woont er toch in dit land.

Jake

Test

Vilmer Ramone
Vilmer Ramone

ikel

Dennis Willems
Dennis Willems

Jullie plukken alleen deze mensen er uit. Vergis je echter niet : er zijn honderdduizenden, zo niet miljoenen Nederlanders die er net zo over denken als die “tokkies”. Ze zijn echter inmiddels door schade en schande wijs geworden en zorgen er voor dat ze hun mening niet zomaar openbaar maken. Dat kan namelijk al heel lang niet meer in Nederland. Als je dat doet, loop je kans op vervolging door justitie, die alle meningen over de islam en over allochtonen als potentieel strafbaar beschouwt. En die de andere kant opkijkt als haatpredikers hier hun smerige gif komen verspreiden.
Verder loop je de kans dat je gegevens, foto etc terecht komen op sites als Retecool of nog erger : Jihadsites als de NL pagina van de Islamic Defense Liga.

Het is dus weer aardig kortzichtig om te doen alsof alleen tokkies iets hebben tegen de islam, boot”vluchtelingen” en andere golddiggers.

Puh!
Eindbaas!

Het ging er niet om dat een grote bevolkingsgroep problemen heeft met de islam of bootvluchtelingen, het ging erom dat een grote groep mensen stond te juichen toen een andere groep mensen verdronken.

Jake

Vinden dat asielzoekers in de regio moeten worden opgevangen en hier geen gouden bergen moeten worden voorgehouden is één ding. Lachen omdat er 400 MENSEN zijn verdronken is iets anders. Iets heel anders: dat is geen mening meer maar harteloosheid die ik niet in mijn medemens zou willen zien.

Ome Mc

Wat Puh! en Jake zeggen. En verder: wat een zootje gelul in de ruimte. Justitie is juist extreem veel toleranter m.b.t. meningen over Islam en allochtonen dan ze bijvoorbeeld zijn met meningen over Joden.

Da’s maar goed ook anders liepen ze continu hun eigen agenten te vervolgen.

En ja, je loopt dus de kans dat als je vind dat het ok is om te verkondigen dat “net als in 40/45 ff de gas kraan weer open voor dat ras” moet, om maar een citaat van de afgelopen 24 uur te gebruiken, dat er mensen zijn die dat een probleem vinden. Je mag wel een mening hebben, hoor, maar sommige meningen hebben nou eenmaal consequenties. En terecht, want er was iets met ‘dit nooit weer’.

Meneer van Dale
Eindbaas!

“Jullie plukken alleen deze mensen er uit.”
Wij wel ja. We scheren niet als een stelletje linkse moralfags (waar ken ik dat woord toch van?) alle hard werkloze, onderbuikende PVV-Tokkies over één kam.