More

  RECENTE POSTS

  Kotsen, Omdat Het Kan

  Vice kopte eind vorige week het volgende artikel: “Kotsen na drinken heeft dus totaal geen zin“. Kotsen na het zuipen zou slecht voor je zijn en niet helpen je kater minder erg te maken. Eens, dat weten we allemaal. Dus daar hoeft geen heel epistel over geschreven te worden, inclusief de mening van een deskundoloog: “…Kotsen om je kater te verminderen werkt totaal niet. De alcohol zelf kots je namelijk niet uit, die wordt snel in je bloed opgenomen. Of je nou kotst of niet voor het slapen gaan, je lichaam moet het nog steeds uit je bloed filteren. Je zult je dus ongeacht brak voelen…”. Duh! Maar tijdens het zuipen is kotsen DE oplossing om door te zuipen; Tanken, na te veel/snel tanken draaierig en misselijk, kotsen en door tanken. Zo ging het ongeveer rond je zeventiende/achtiende. Tja, dat je de ochtend erna vervolgens de moeder aller katers had was bekend, maar je kon wel doortanken. Mooi moment om er nog een kleine stelling van de dag tegen aan te gooien: “Ik heb in mijn jeugd ook gekotst om verder te kunnen tanken“. Het principe is bekend, stemmen en reageren kan hieronder.

  Ik heb in mijn jeugd ook gekotst om verder te kunnen tanken

  Bekijk het stemresultaat

  Laden ... Laden ...

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  13 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  13 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  16/12/2014 - 14:06 14:06

  Eeeeh waar is de keuze: ik tankte en hield het gewoon binnen en ging ook niet out?
  Sleutel in het voordeurslot krijgen was wel altijd heel moeilijk en tijdrovend.

  Bismarck
  16/12/2014 - 14:28 14:28

  Ik mis ook de optie kotsen was voor mij een teken dat ik misschien wat teveel had gedronken en dat het dus misschien tijd werd om ermee te stoppen (dat nog even los van het feit dat ik meestal pas ging kotsen een half uur nadat ik gestopt was met drinken, dus te laat om nog enig nuttig effect te hebben).

  Illuminatus Magnus
  16/12/2014 - 14:54 14:54

  Ik wil gewoon Geert Wilders stemmen. Maar die staat er weer niet tussen. Want de elite doet alles om hem weg te houden. Net als Pim destijds. En die werd toen doodgeschoten door die Volkert waarmee jullie zo goede vriendjes zijn. En daarna Theo. En Geert zou gewoon dat kwartje van Kok teruggeven. En jullie zijn daar tegen want dan kun je wel dag zeggen tegen die linkse hobby’s waarmee jullie deze zielige website financieren. Maar jullie laten Geert altijd weg uit jullie polls, dus jullie zijn nog erger dan VOLKERT en MOHAMMED B samen!

  Illuminatus Magnus
  16/12/2014 - 14:54 14:54

  Was dat een beetje overtuigend?

  Ome Mc
  Lid
  16/12/2014 - 15:09 15:09

  Behoorlijk literaire representatie van verse kots met döner, ja.

  Eierbal
  Eierbal
  Gast
  16/12/2014 - 15:20 15:20

  En wie is dat toch die elke keer oranje stukjes door mijn kots roert? Ik heb geen oranje dingetjes gegeten, maar de volgende dag ligt dat telkens in de kots naast de wc.

  Tha KinGuiN- arrogante Roodstaddombo
  16/12/2014 - 15:52 15:52

  Ochja, vroeger zeker wel ‘s gedaan… Net te veel op en misselijk, maar niet genoeg om vanzelf over je nek te gaan, dan werd er nog ff een dropshotje of tequila besteld… Duurde dan nooit langer dan 2 minuten voor je weer normaal door kon zuipen…

  Chubbychaser
  16/12/2014 - 17:00 17:00

  Dnak! Gestempt

  majava, ook hier.
  16/12/2014 - 19:06 19:06

  Slechts één keer over m’n nek gegaan en dat hielp geen zier.
  Wist wel meteen de limiet.
  Maar dat was allemaal vroeger. Nu (kan ik veel minder hebben en moet ik echt opletten wat ik drink. Niet alles meer door elkaar en als ik thuis ben een sloot water drinken. De volgende dag de waterbehandeling nog eens doen en voila, geen kater.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  16/12/2014 - 19:28 19:28

  Dat kotst best duur qua financieel geld.

  Hangmat
  Lid
  16/12/2014 - 21:47 21:47

  Nee, ik dronk nooit en hoefde ook nooit te kokken. Daarentegen gebruikte ik wel een onsje wit en een onsje bruin per dag! Gelukkig haal ik die schade nu in en drink ik tegenwoordig zeker 2 pils op een avond. Kater gegarandeerd!

  Xloph
  16/12/2014 - 22:20 22:20

  Hm, ik ben eens heel vreemd wakker geworden toen mijn moeder op een zondagochtend mijn slaapkamer binnenkwam en gillend doch dringend vroeg de waarom er kots op alle muren zat. Maar ik kan me niet meer herinneren of dat bewust was.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN