Kim Anami heeft een echte knijpkut

2
7172

Ja, je leest het goed, Kim Anami heeft een echte knijpkut. Nee, dus niet zo’n zaklampje dat je aan kunt knijpen, maar een knijpkut.

Ik weet niet of je Kim aan kan krijgen door in haar knijpkut te knijpen, maar Kim kan wel heel veel andere dingen met haar kut. Kim is namelijk intimiteitscoach en één van de cursussen die je als vrouw bij Kim kunt volgen is het trainen van je vaginaspieren. Volgens Kim, die met een soort tampon van Jade, stenen, halters en zelfs surfplanken met haar kut kan optillen, is dit de ideale weg naar briljante seks, minder depressiviteit en kan het zelfs het einde van botox betekenen.

My main message: Everyone ought to be having more sex. And better sex

Dat is natuurlijk heel erg mooi en hier in de redactiebunker zijn we het daar dan ook ook hartgrondig mee eens, maar of dat nou met een soort Jerommeke-vagina moet betwijfelen we. Sterker nog, wij worden er zelfs een klein beetje bang van. Check hieronder een filmpje waarin Kim meerdere objecten geheel Safe For Work met haar vagina optilt.

Meer WTF op deze site? Dat kan, zoals België, waar verkrachting gewoon kan. En bijvoorbeeld een stukje pleit naar demense toe voor de derde wereldoorlog. Maar anders gewoon Showry, onze favoriete totaalmallote uit Zuid-Korea.. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
Gast
06/02/2016 - 23:41 23:41

oh, Frau Reet is inmiddels op cursus gestuurd, neem ik aan?
iig beter dan de kutmuziek van laatst 😉

teringbibber
teringbibber
Gast
15/12/2016 - 18:32 18:32

Vaginal weightlifting? *zet internet weer uit voor vandaag*