More

  RECENTE POSTS

  Kanker Genezen? Hugo Van Leemputten Kan Het

  Of nou ja, Hugo van Leemputten… Eigenlijk kan God het volgens Hugo. Maar wel met een beetje hulp van Hugo natuurlijk. Hugo kreeg op 27 jarige leeftijd te horen dat hij nog maar enkele weken te leven had. Maar Hugo ging niet bij de pakken neerzitten. Nee! Hugo dwong God hem te genezen. God had toch niets beters te doen. Dus was het tijd om Hugo te genezen, met liefde uiteraard. In Afrika gingen op dat moment duizenden kindjes dood door de honger, maar God ontfermde zich over Hugo. Tja, Gods wegen zijn immers ondoorgrondelijk hè! “…Hij probeerde God te dwingen om hem te genezen, bijvoorbeeld door te zeggen dat in België nog nooit iemand op gebed was genezen en dat hij het helemaal niet erg vond om de eerste te zijn…” En ja hoor, Hugo is er nog steeds. En dankzij God krijgen wij nu dus dit soort misdadige spam in onze brievenbussen (zie hieronder), waarin Hugo eigenlijk oproept om je van reguliere zorg te onttrekken en je voor kankerbehandeling tot God moet wenden. Iedereen die dood gaat aan kanker is dus een eikel volgens Hugo. Had je je maar moeten bekeren tot God, dan had God je immers kunnen genezen met een stukje liefde naar je kanker toe zeg maar. Zeg God, kan Hugo niet alsnog heel erg pijnlijk aan kanker sterven? Gewoon, om aan te tonen hoe barmhartig je bent.

  hugovanleemputten1

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  20/05/2015 - 10:55 10:55

  Even met mijn vriend Odin de Allevader gebabbelt en met een beetje mazzel heeft Hugo vanaf aanstaande maandag de rest van zijn leven de smaak van poep in zijn mond.

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  MENEER DE GREEF
  20/05/2015 - 11:34 11:34

  Is Hugo dan van de mannenliefde?

  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  20/05/2015 - 12:18 12:18

  [i]Hij probeerde God te dwingen om hem te genezen, bijvoorbeeld door te zeggen dat in België nog nooit iemand op gebed was genezen en dat hij het helemaal niet erg vond om de eerste te zijn.[/i] Zo, scheet god daar ff zeven kleuren tegelijk.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/05/2015 - 13:20 13:20

  Hey God!
  Hier in Luxemburg heeft nog nooit iemand de Nederlandse Staatsloterij gewonnen omdat hij het Uwe Almachtigheid vriendelijk doch dringend verzocht had. Ik zou het helemaal niet erg vonden om de eerste te zijn.
  *wacht in spanning volgende trekking af*

  Bert
  Bert
  Lid
  20/05/2015 - 16:12 16:12

  Dit http://www.liveleak.com/view?i=6f2_1330828100 had deze boer moeten doen…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN