More

  RECENTE POSTS

  Joshua Camera vijzelt imago op met podcast

  Podcasts, daar kunt u ons doorgaans voor wakker maken. Hier ziet u diverse voorbeelden. Waar u ons ook voor wakker kunt maken, zijn legale stappen. En daar dreigde Joshua Camera mee.

  Voor wie het even vergeten was, Joshua Camera is een vastgoedboer die initieel in Groningen stenen uitbaatte maar na een hele hoop gezeur nu op meer plekken in het land zit. Retecool tikte een pots over een uitspraak van de rechtbank waar hij bakzeil haalde met z’n verzoek om hem onwelgevallige hits uit Google verwijderd te krijgen. Want, zo zei de rechtbank, het was nog steeds actueel, relevant en niet apert onjuist. Ergo, Google hoefde niet te swifferen. Inmiddels verzuipt het aantal negatieve berichten in een tsunami van positieve berichten. En recent een podcast dus. En laat stadsblog Sikkom daar dus net weer achtergekomen zijn. En die zijn iets minder enthousiast over Camera c.s. dan de podcastleider:

  Joshua zadelt huurders op met te hoge huren, verboden bemiddelingskosten, idiote servicekosten en wordt bijzonder naar als huurders daartegen in verweer komen. Dan gaat hij over op intimidaties, chantages, dreigementen en meer van dat. Deed en doet ie bij de vleet in Grunn en dat was voor Rood reden om hem in 2018 uit te roepen tot landelijk huisjesmelker van het jaar.

  Dat kun je moeilijk heel positief noemen. Overigens heeft Camera al in de redactiemailbox gehangen, hij vond dit artikel namelijk behoorlijk vervelend want het zou vol onjuistheden staan en zou enorm achterhaalde en oude informatie bevatten. Zegmaar waarvan de rechtbank in de in datzelfde artikel besproken uitspraak had gezegd dat dat niet zo is. Dus we zijn erg benieuwd of we nu weer een tirade mogen verwachten naar aanleiding van een stukje aandacht voor z’n podcast.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  20/01/2023 - 17:59 17:59

  Mijnheer Camera heeft dus een betere actieve herinnering samen met Google dan onze premier. Wat dan wel weer grappig is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN