More

  RECENTE POSTS

  John Oliver Nog Even Over FIFA: It’s Not Fifi, It’s FIFA!

  Vorig jaar belichtte John Oliver al eens wat een schurkenclub de FIFA eigenlijk is. Na de arrestaties vorige week van zo ongeveer de volledige FIFA-top was het tijd voor een update. Hierin benadrukt hij onder andere terecht dat uitgerekend het land dat zo ongeveer het minste om voetbal geeft (ze noemen het daar niet voor niets soccer, terwijl de rest van de wereld het op de één of andere manier een vertaling van voetbal noemt) de corruptieschandalen bij de FIFA gaat aanpakken. De volledige msut see rant na de klik. John Oliver for President (van de FIFA, of van wat dan ook, als hij maar president is!).

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  xaderp.
  Redacteur
  02/06/2015 - 11:20 11:20

  De hypocrisie is weer eens torenhoog. FIFA corrupt? Natuurlijk! Elk multimiljardbedrijf is corrupt. Corruptie is de smeerolie van het economische systeem. Waarom dan ineens NU, en waarom vanuit de VS, deze actie tegen FIFA?

  Misschien omdat Quatar en Rusland en niet de VS de spelen toebedeeld kregen?
  Of om Blatter onder druk te zetten om de stemming over Israels lidmaatschap van FIFA af te blazen?

  xaderp.
  Redacteur
  Antwoord aan  xaderp.
  02/06/2015 - 11:22 11:22

  Oh en Blatter afzetten is een prima idee, maar: dat hadden ze jaren geleden al moeten doen. En daarmee is de corruptie nog niet weg, maar komt er een nieuwe corrupte bestuurder aan de macht.

  Trollbuster
  Lid
  02/06/2015 - 19:11 19:11
  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Trollbuster
  03/06/2015 - 18:28 18:28

  Op korte termijn wordt gestemd, over minstens een half en hooguit een heel jaar. Echt waar, beloofd. En daarna nog een jaartje formeren zeker?

  Ome Mc
  Lid
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  03/06/2015 - 18:44 18:44

  Welnee, nergens voor nodig. Blatter wist al dat-ie exit was op het moment van herverkiezing, maar Prins Ali mocht natuurlijk niet de nieuwe FIFA-leider worden en een Blatter-approved kandidaat was er niet.. dus de enige manier om zeker te zijn dat de volgende voorzitter niet al te progressief is op het gebied van ethische bezwaren qua integriteitsgehaltes, was een nieuwe verkiezing waarbij ze wel de juiste kandidaten naar voren schuiven.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  02/06/2015 - 19:56 19:56

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN