More

  RECENTE POSTS

  Japanse toeristen klagen reisbureau aan na desastreuse reis door Nederland

  De Nederlandse tak van reisorganisatie TUI kan zich opmaken voor legale stappen. Een groep Japanse toeristen had zich, ondanks het negatieve reisadvies dat Japan afgeeft voor vakantie naar Nederland, door TUI laten overhalen om twee weken door ons land gesleurd te worden langs alle toeristische highlights.

  Toen ze echter geland waren in Amsterdam bleek de rauwe realiteit volstrekt anders dan voorgespiegeld in de brochure. De geroemde Hollandse verdraagzaamheid en vriendelijkheid bleek ver te zoeken. Zo werd de groep binnen vijf minuten al toegebeten dat ze niet op de witte lijst stonden en of ze niet konden ophoepelen naar hun eigen land of anders bami maken.

  Zo is de groep bijvoorbeeld verdwaald bij het bezoeken van de Zaanse schans (een gebied met het laagste aantal treinspringers in Nederland omdat zelfs suicidalen daar niet dood gevonden willen worden) nadat zelfs de locals geen idee hadden, bleken de authentieke hunebedden in Drenthe een door een gewiekste ondernemer neergeplantte plastic namaak, zijn alle mannelijke groepsleden genaaid op de wallen voor zowel coke als hoeren en bleken op alle geboekte hotels de TV’s van Sony. Daar hadden ze niet dat takkeeind voor hoeven vliegen.

  De groep heeft nog geprobeerd een schadevergoeding van de reisverzekering los te peuteren maar die betaalde niet uit bij aangeslagen Japanners.

  Gelukkig is niemand van de deelnemers zwaargewond geraakt, afgezien van wat mentale deukjes hier en daar. Slechts een vrouwelijke deelnemer werd getroffen door zo’n twintig granaatscherven bij de generale repetitie voor Koningsdag. De Japanners waren in april dit jaar al in het land maar komen nu met het nieuws naar buiten omdat ze andere Aziaten willen waarschuwen niet naar Nederland te gaan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  11/02/2017 - 17:04 17:04

  Ik hoop dat ze d’r Tena aan had die domme doos anders moet ze ook nog haar broek proberen te claimen bij de verzekering.

  Arduenn 
  11/02/2017 - 18:16 18:16

  “Ze sloegen het negatieve reisadvies dat de Nederlandse staat voor het land heeft afgegeven in de wind en lieten zich overtuigen door de Engelse reisorganisatie om toch door onveilig gebied te reizen, zeggen ze.”

  Hieruit moet ik toch echt concluderen dat ze zichzelf voor de rechter moeten slepen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN