More

  RECENTE POSTS

  Jammer, maar het is voor uw eigen veiligheid.

  Komkommerkwel in de provincie, dames en heren, want alles moet steeds veiliger en veiliger, en dat doet allerlei leuke activiteiten de das om. Dat er vorig jaar in het sowieso levensgevaarlijke Haaksbergen een mongool met een monstertruck het publiek in reed is een reden voor Gemeentes om eens naar de veiligheid van hun eigen lokale evenementen te kijken en dat gaat niet zonder slachtoffers. Zo sneuvelde in het altijd feestelijke Woudrichem eerder dit jaar de Kampioenschappen Visbakken en in het levensgevaarlijke Haaksbergen zelf ging de Tropical Dance Party afgelopen zaterdag niet door. Maar het euvel breidt zich verder uit! Nu sneuvelt ook al de reeds 30 jaar bestaande Wijnewoudiaanse traditie van het ringsteken. De gemeente wil namelijk dranghekken neer zetten. De organisatie vindt dat schijnveiligheid omdat die hekken niet heel geweldig zijn in het tegenhouden van op hol geslagen paarden en/of monstertrucks en trekt dus maar helemaal de stekker eruit. Alsof dit allemaal nog niet ellende genoeg is, zitten romantische nachtelijke boottripjes in Ketsheuvel er voorlopig er ook al niet meer in. Uw eigen regionale veiligheidsleed kunt u, uiteraard, kwijt in de comments.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  bijbalbij
  Gast
  03/08/2015 - 16:30 16:30

  Als je amerikaanse fluttroep het land binnenhaalt (want dat zijn die kinderachtige nergens-goed-voor Monstertruckies) , krijg je vanzelf amerikaanse toestanden. Eeuwenlang kon je probleemloos gans-aars-prikken op ieder dorpsplein, maar da’s over nu. Dankzij Mario en zijn voorliefde voor een stukje amerikaans prutcultuur.

  MadDieu, drukt zijn snor
  03/08/2015 - 16:42 16:42

  Uiteindelijk komt er een drankverbod rond de zomervakantie, dan zijn (schijn)volwassenen tenminste geen domme voorbeelden meer voor de jeugd.

  /Proest… ehh… proost!

  Bismarck
  04/08/2015 - 11:17 11:17

  Briljant, eerst dit stukje en vervolgens twee stukjes over hoe nalatig onveilig de overheid toch is, want er is blijkbaar weer eens wat in Alphen gebeurd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN