More

  RECENTE POSTS

  IS-haatbaard klaagt over collega-haatbaarden

  Trouwe bezoekers van Retecool weten het natuurlijk al lang: het valt niet mee om een beetje fatsoenlijke IS-Haatbaard te zijn in Kalifatië. Dat ondervindt de keurige, uit Engeland afkomstige, IS-Haatbaard Omar Hussain momenteel aan den lijve.

  Omar komt uit het Engelse High Wycombe, waar ze tenminste nog weten wat respect betekent en waar het woord etiquette nog iets betekent. Omar drinkt zijn thee altijd met een pinkje in de lucht en blijft altijd netjes in de rij staan waar zoals het hoort.

  Zijn Saudi-Arabische collega-haatbaarden hebben daar echter zogenaamd kamelenschijt aan en maken lawaai terwijl hij probeert te slapen, stelen zijn schoenen en hebben al helemaal niets met het begrip rij:

  Arabs as a whole have a unique culture, which differs dramatically from the western lifestyle

  No shit sherlock. Maar hey, jij wilde naar de woestijn het paradijs, Omar. Dus nu niet mekkeren, gewoon je rug rechten en koppen snellen, zoals je gevraagd is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  17/09/2015 - 15:14 15:14

  Kun je wel om lachen maar koppen snellen terwijl je tenen afgekneld worden door veel te kleine schoenen omdat Omar met de minipootjes weer eens in jouw maatjes 44 aan het rond klossen is valt nog niet mee.
  En een beetje beleefdheid is ook nooit weg, ook niet naar je slachtoffers toe. Dat je ze gewoon eerst netjes vraagt op welke paal ze hun hoofd willen hebben, dat werk.
  Ordnung muss sein. Anders wordt het een bende op deze mooie wereld.

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  17/09/2015 - 21:01 21:01

  Als je nog niet tot in alle eeuwigheid met een afgetelde hoeveelheid maagden wilt spelen (na een keer zijn ze stuk), dan verzeker jezelf van passend schoeisel.

  It’s called: Selective chopping shopping. Isn’t it?

  cspr
  Lid
  17/09/2015 - 16:17 16:17
  Weirdoinventor
  Lid
  01/06/2016 - 07:58 07:58

  Goes to turn entire countries into warzones like a violent psychopath, is surprised fellow fighters don’t have manners.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN