More

  RECENTE POSTS

  Het is Blue Monday! Gebruik deze 7 retehandige tips!

  Vandaag is het Blue Monday, volgens diepgravend onderzoek verreweg de meest deprimerende dag van het jaar. Het is koud, het is maandag en er zijn voorlopig nog geen feestdagen of vakanties in zicht. Gadverdamme, wat een rotdag. Toch? Helemaal niet! Laten we het, *hoest*, positief bekijken. Hier zijn zeven superbriljante tips om deze Blue Monday helemaal happy de peppie door te komen.

  Tip 1: Chocola

  Er is aangetoond dat chocola een significant positief effect op je gemoedstoestand heeft, dus even langs de Appie voor een repie. Puur is het beste. Persoonlijk raad ik iedereen BonBonBloc Truffel Puur aan, die werkt uitstekend. Niet helemaal in één keer opvreten natuurlijk, want dan heb je er niks meer aan.

  Tip 2: Seks

  Deze hoef ik niet eens uit te leggen, toch? De waanzinnige stofjes die goeie seks (met nadruk op goeie) losmaken in je hoofd zullen deze Blue Monday helemaal opfleuren. Trek je geilste boxer aan als je vanmiddag thuiskomt van een dag hard werken en gaan met die banaan. Orgasmes zijn overigens sowieso retegoed voor je humeur, dus doe je best. Selfiegangers raden we een fijne lube en/of een fleshlight aan, maar au naturel kan natuurlijk ook.

  Tip 3: Rode wijn

  Wat is het tegenovergestelde van blauw? Precies: rood. Ontkurken die hap. Een fijn glas rode wijn, een Stormhoekje of zo, dat hoeft echt niet de wereld te kosten, is een prima plan voor Blue Monday. Er zit van nature het stofje tannine in dat je weerstand ondersteunt en rode wijn zorgt voor een betere stofwisseling, wat dan weer puik is voor lichaam en geest. Niet meteen die hele fles wegtikken natuurlijk, het is wel maandag.

  Tip 4: Vermijd het nieuws

  Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te verzinnen dat het nieuws over het algemeen niet bepaald bevorderlijk is voor een optimistisch gevoel. Mieter vandaag dus je nieuwsapps van je telefoon af, zet de tv puur op Netflix en gebruik kranten alleen om een gezellige steek van te vouwen. Even een dagje géén dood, verderf en Trump. Heerlijk.

  Tip 5: Iets lekkers eten

  Van uitkijken naar iets heel lekkers om te eten vanavond word je vanzelf een stukje vrolijker. Haal die biefstukken of laat die lekkere knapperige goudgele frietjes bezorgen. Word je blijer van een heerlijke pizza, een bordje boerenkool met worst of een wrap met zalm, sla en roomkaas? Doen. Waarom niet? Het is Blue Monday, vandaag mag jij eten wat je het aaaaaallerlekkerst vindt. Het mag van Retecool.

  Tip 6: Een comedy kijken

  Nou, als je vandaag dus al chocola en boerenkool gegeten hebt, een goed glas rode wijn hebt gedronken, geen nieuws hebt gehoord en een wereldwip hebt gemaakt, kan je dag eigenlijk niet meer stuk. Sluit hem af met een leuke film. Eentje waar je lekker om kan lachen. Lachen zorgt ervoor dat stresshormonen als cortisol en adrenaline worden teruggedrongen. Terra’s filmtip: geef vanavond Tropic Thunder een kans.

  Tip 7: Lekker naar bed

  Fuck Blue Monday, echt. Rek je zodra de de film is afgelopen even uit, steek je middelvinger op naar vandaag en zoek je heerlijke warme bedje op. Laat de boel maar de boel, morgen is het immers alweer dinsdag. Op tijd gaan slapen helpt je om die dinsdag uitgerust en dus positiever te beginnen. Kijk terug op een geslaagde Blue Monday, want je hebt hem door deze waanzinnig geniale tips toch een stukje richting… eh… paars weten te krijgen. Huzzah!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/01/2017 - 14:27 14:27
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  16/01/2017 - 14:40 14:40

  Quote van iemand op Tweakers.net:

  “Allemaal uit Volkskrant vandaag:

  Een reclamebureau (Porter Novelli) heeft BM bedacht in opdracht van vliegmaatschappij Sky. Dat bureau zocht een wetenschapper die bereid was te beweren dat BM bestond. Nadat meerderen weigerden, vonden ze uiteindelijk Cliff Arnall bereid. Dat is zogenaamd een gezaghebbende psycholoog van de Universiteit in Cardiff. Maar in werkelijkheid was hij docent aan de avondopleiding voor ouderen daar. Inmiddels prijst Cliff Arnall als life-coach de kanarische eilanden aan. Krijgt hij ook voor betaald. https://twitter.com/cliffarnall

  Geinig hoor, die BM. “

  Bismarck
  Antwoord aan  wouzer51
  16/01/2017 - 16:37 16:37

  Het staat op Wikipedia, dus het is waar.

  Der Webmeister
  Beheerder
  16/01/2017 - 14:40 14:40

  “…geen feestdagen of vakanties in zicht.”???
  CARNAVAL!!!!!!!!

  Monade
  Antwoord aan  Der Webmeister
  16/01/2017 - 16:06 16:06

  En Maria-Lichtmis, Valentijn, …

  Monade
  16/01/2017 - 15:09 15:09

  Tip 14: Geen -edet- lezen. Moet je toch nooit doen, behalve als je een uitzonderlijke reden hebt, maar vandaag zeker niet.

  Arduenn 
  16/01/2017 - 15:31 15:31

  Op naar Blue Tuesday!

  Wtrdk
  Lid
  16/01/2017 - 16:55 16:55

  Maar Terra, mag je de bunker al in? Aan je productiviteit en het entertainmentgehalte van je typsels kan het niet liggen!

  Avad Acadabra
  Avad Acadabra
  Gast
  Antwoord aan  Terra Incognito
  16/01/2017 - 17:59 17:59

  Wauw wat cool! Gefeliciteerd Terra! Mocht ook wel met je toffe en vooral ook hoeveelheid posts.

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Terra Incognito
  16/01/2017 - 23:25 23:25

  Heerst!

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Terra Incognito
  17/01/2017 - 12:31 12:31

  Ik neem aan dat The B-Street Band wèl bij jouw inauguratie komt spelen?

  Bismarck
  17/01/2017 - 17:44 17:44

  Dagje te laat inmiddels, maar bij zo’n dag hoort natuurlijk ook New Order (al vind ik hun True Faith toch wat depressieverstemmiger klinken bij zo’n dag).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN