Afgelopen vrijdag zetten we Daisy Talens al even in het zonnetje onder de zonnebank. Maar vandaag is het maandag, dus pakken we er weer een echt toppertje bij. Zangeres Tineke. Die zo te zien ook meer onder de zonnebank heeft gelegen dan in de schoolbanken gezeten heeft.

Althans, zelfs met 8 jaar basisschool onder de zonnebank ziet je huid er toch niet uit alsof je net na 1414 jaar uit een sarcofaag gerold bent? Tineke zingt dat ze “wel eens” baalt van “jou”, waarmee ze vermoedelijk de ongeinspireerde vetspetter in de videoclip bedoelt, die “alleen maar kan zeuren”. Waarmee Tineke dus loopt te zeuren over dat voornoemde meatblob loopt te zeuren. Zeurception.

Zangeres Tineke is iemand waarbij, wanneer ze na een killing spree zichzelf met een shotgun door het hoofd schiet, mensen twijfelen of ze zó niet tóch knapper is. Als Tineke zich bij een makeover-programma zou aanmelden zouden de plastisch chirurgen huilend afhaken. En over die killing spree. Let op die ogen. Dit is een grote ton borrelende haat die binnenkort compleet postal gaat. De vraag is of iemand het volledige netje bingoballen door z’n strot gestompt krijgt of dat Tineke echt een shotgun in handen krijgt.

Nu denkt u misschien, ik ken haar ergens van. Misschien van Radio Hunebedje? Daar was ze live aanwezig.

 

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties