More

  RECENTE POSTS

  Potje pokeren op niveau tijdens de lunch

  Pokeren. Paar jaar terug deed iedereen en z’n moeder het opeens en begon men zelfs in de politiek zich er tegenaan te bemoeien, want kansspel en whatever. Gelukkig is die oververhitte aandacht nu weer weg, zijn alle aapjes kaalgeplukt en is poker weer wat het was. Een fijn spel voor met een potje bier waar geluk net zo belangrijk is als een (ja hoor) pokerface.

  Nu spelen we hier in de bunker meestal om klein bier. Een nieuwe nier, een paar tientjes, gekker maken we het niet. Toen Flepz0r echter nog een kleine(re) Flepz0r was, zegmaar tijdens z’n studietijd, was het eens per week vaste prik, met wat vrienden pokeren. Danwel aan een tafel met *plop*, danwel met ieder een laptop en tegen elkaar op de interwebs met *plop*.

  Zo’n online casino promoot zichzelf helemaal het schompes en een van de drukstbezochte (en meest geprobeerde) tournooitjes waren die om World Series Of Poker (WSOP) tickets. Inschrijven kostte niets, je speelde tegen 1500 andere mensen en de top 3 ging door naar het “WSOP tournooi” waar 150 winnaars speelde om 1 ticket. Maar sliertverdomme, hoe speciaal is zo’n WSOP ticket dan wel niet, vraagt u zich wellicht af? Nou, het main event kost al jaren 10.000 USD. Das exclusief hotel en *plop* en er komen meer dan 6.000 mensen een gokje wagen.

  Vandaag, tijdens de lunchpauze (en iets nog in je middaguren als je hem niet vlot aanzet) deel 1 van de final table van een WSOP event, de $111.111 USD One Drop. Dus water voor de dorstige zwartjoekels en pokerfun voor tijdens de lunch.

  https://www.youtube.com/watch?v=CcPbnf-c-Wk

  Dan ben je dus na een uurtje klaar, maar is de tafel nog niet leeggespeeld. Onderstaande van ruim 2 uur voor de ontknoping kun je dan bewaren voor vanavond op de bank. Met *plop* en chips. Eetbare.

  https://www.youtube.com/watch?v=U5vlO6LFFZ8&feature=youtu.be

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Casper Veenhuysen
  Gast
  22/08/2016 - 18:25 18:25

  Yannick Baay Jorrit Luimers

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN