Daisy Talens. We noemden haar outfit eerder die van een gedrogeerde stuiverhoer. Maar dat was op maandag, vandaag is het vrijdag. En dus tijd voor een kutkoffer.

Want man-o-man, wat kan Daisy Talens veel. Echt, we waren in één klap kokhalsoverkop verliefd op haar, euhm, kwaliteiten. Ze zingt over een nacht zó bemind worden. Iets wat we gezien de toonvastheid ons prima kunnen voorstellen. Dat een post met haar muziek vrij hard bemind gaat worden.

"lekker tijgertje"
“lekker smaakvol tijgertje”

Het liedje dat ze zingt is “vuile huichelaar”. Hier het originelere nummer. Of vooral minder beroerd gezongen. Mocht u denken, waarom heeft ze een vuilniszak strak om d’r doos getrokken, dat is haar broek. Blijkbaar is dat een geaccepteerde manier van kledij binnen de LSES doelgroep.

"Daisy Talens Naakt"
“Daisy Talens Naakt”

Uiteraard begrijpen jullie dat we Daisy vastgelegd hebben voor meer moois. Bovenstaande video is natuurlijk een Retecool Exclusive ™, dus hou je vast voor meer moois Daisy Talens. Hieronder nog een foto van Daisy met een van haar grootste fans.

"Daisy Talens met een grote fan"
“Daisy Talens met een grote fan”

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Vrijdagmiddag Kutkoffer – Daisy Talens – Vuile Huichelaar"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Jan Van Draeckensteijn

Best lekker zo. Niks mis mee.

Ds. Ploppo

De tekst maakt nieuwsgierig en dan klik je toch even. Stom, natuurlijk…
In paniek vind je natuurlijk de stopknop niet direct en dus drukte ik per ongeluk de boel buiten beeld. Gelukkig had ik m’n schoenen niet aan kon ik met ’n teen bij de resetknop.
Kostte wel wat uitstaand ongesaved werk, maar de oorpijn is inmiddels weggezakt.
Je wordt bedankt, Flep.