More

  RECENTE POSTS

  Wilt u een advocaat die niet eens snapt waar je mag parkeren? Better call Marielle van Essen.

  Marielle van Essen is advocaat. Strafrechtadvocaat, wel te verstaan. We kennen haar eigenlijk vooral van de heisa rondom de foto van haar eigen advocatenbureau, maar nu heeft Marielle toch echt de sensatie van de week weten los te peuteren. Ophef, dus!

  Wat is namelijk het geval? Marielle is op vakantie geweest. Uiteraard doet Marielle dat niet met de auto, want je wilt op de 14 zwarte zaterdagen per jaar natuurlijk niet dood gevonden worden op de tolwegen van Frankrijk. Dus parkeerde Marielle haar auto. In Amsterdam – en dat deed ze verkeerd.

  Met als gevolg dat Marielle van Essen haar beklag mag doen op AT5. Wat is er namelijk gebeurd: als je een week op vakantie gaat en je zet je auto ergens waar dat niet mag, krijg je boetes. In dit geval waren het er 5. En als je 5 openstaande boetes hebt, krijg je ook een wielklem. Marielle huilt er dus over dat ze die wielklem krijgt, want nu moet ze (even elastiek om uw kaak doen, mocht u deze niet van de grond willen rapen) wachten tot iemand die komt verwijderen.

  Ik moet hier een half uur tot drie kwartier wachten? Weet u wat ik kost per uur?

  Nou, gezien het feit dat Marielle dus blijkbaar niet in staat was in te schatten of ze op die plaats mocht parkeren terwijl ze er niet een uurtje maar een hele week van plan was te gaan staan, vermoedelijk te veel. Veel te veel. Hoeveel mensen zullen in de fucking week dat haar auto ergens stond waar dat niet mocht overlast gehad hebben? Vindt ze het heel gek dat ze met haar geblondeerde harses gewoon net als de rest van het klootjesvolk een wielklem krijgt? Vermoedelijk wel. Tegen dit soort mensen hebben we hier in de traditie van Retecool eigenlijk maar één ding te zeggen: ga  es ff dood.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Robbert van den Berg
  Gast
  20/08/2016 - 18:20 18:20

  Ze zeikt , maar auto stond met twee wielen een banddikte op de stoep mede omdat ze aan de straatkant erg smal geen beschadigingen wilde wat ik wel begrijp, mierenneuken parkeerbeleid , aan de andere kant weet je dat het niet mag dus beetje dom

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/08/2016 - 11:27 11:27

  De term “een wielklem krijgen” is verwarrend. Je mag hem immers niet houden.

  Napster
  Napster
  22/08/2016 - 17:56 17:56

  Ze heeft een websjop. Kan je consultatieuurtjes kopen, online, hartstikke hip. 300 euro!!! Hahahaha.
  Oh, dit is serieus?!
  HAHAHAHA.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN