Roy Otters is voor de kutmuziekwereld wat zwemmerseczeem is voor een team lesbische waterpolomeisjes. Iedereen wil er vanaf MAAR HET HOUDT NIET OP, NIET VANZELF!

Ja, dat zeiden we hier al. Maar we zaten net een andere clip van Roy Otters te kijken en ondanks overleg kwamen we niet op een betere vergelijking. Hij is wat AIDS is voor Afrika, Vindicat voor de landelijke ballenbak, Patricia Paay voor de Nederlandse Vereniging van Cougars en Mat Herben voor de luchtmacht.

U boekt  Roy Otters al vanaf 150 euro. Hierbij nemen wij een professionele geluidsinstallatie mee waarmee wij tot maximaal 500 personen mee kunnen bereiken. Deze geluidsinstallatie wordt bediend door een geluidsman en zal non stop muziek verzorgen. Deze geluidsinstallatie is in eigen beheer waardoor wij geen geluidsverhuurbedrijf hoeven te betalen  daardoor kunnen wij de prijs relatief laag houden.  Tevens staat Roy Otters er om bekend dat hij de avond zelf veel zingt, tussendoor met zijn accordeon iedereen vermaakt en weinig pauze neemt.

Relatief laag? Dus je bent 100 150 euro kwijt en dan krijg je tot overmaat van ramp ook nog Roy Otters die zonder ophouden gaat zingen met muzakale ondersteuning?

In de clip van vandaag is overigens een grote hoeveelheid vaseline gebruikt. Op de lens wel te verstaan. Want minder minder minder Roy Otters in beeld is altijd beter. Er bestaat overigens niet genoeg vaseline om de keelklanken van Roy Otters voldoende soepel te laten binnenkomen. Plus als je Roy Otters anaal inbrengt bij een olifant hoop je dat hij er niet meer uitkomt, dus dan is vaseline weer niet nodig.

Hij is eenzaam, elke dag, die Roy Otters. Kijkersvraag is “wat is volgens U de belangrijkste reden daarvoor?”

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Monade
24/10/2016 - 11:42 11:42

“A gentleman is someone who knows how to play the accordion, but does not.” Nuff said.

/Bovendien is daar Roy Raymonds.

Bertje
Bertje
Lid
25/10/2016 - 14:57 14:57

Bedankt he! Ik moet nog een hele dag. Welk een afschuwlijkheid.

chubbychaser
25/10/2016 - 20:55 20:55

Hohoho zeg je vergeet ff te vermelden dat de videoclip extra oogbleek verdient omdat Roy er door een verbluffend video effect wel 2x in voorkomt, aan en achter de bar. Nu ben ik ff een teiltje pakken nu ik dat waarnam