Na onze Geyle Lisa van vorige week waren we op zoek naar iets appetijtelijks. Uiteindelijk is de keuze gevallen op deze muffintop cupcake van een jaar of 14. Althans, of ze ademt volcontinue helium uit, of d’r ballen zijn nog niet ingedaald.

Mocht u naar de bovenstaande foto kijken en denken “nou, dat moet iemand met een airbrushfetish zijn geweest die eens in plaats van een modelvliegtuigje voor de verandering een paspop volgekliederd heeft“, dat zou goed kunnen. Onze alternatieve theorie is dat ze precies voor het verfkanon bij een colorrun stond. Want inderdaad, Kelly S. Daar hebben wij vragen over. Zoals “Is op deze foto iedereen familie van elkaar?”. En WAT DE FUCK DOE JE HIER.

Dan. Terug naar de muziek. Klik op play. (ondertussen duikt Jake huilend onder tafel). (Jake. Waarvoor doorgaans code rood weeralarmen rechtsomkeerts maken als Jake uit de bunker stapt in z’n ninjaoutfit) (die Jake, die bij wat angstig aangelegde vrouwen abortussen opwekt door ze fronzend aan te kijken) (en die duikt dus onder tafel VOOR ik deze youtube video aanzet) (dat je dus weet wat er aankomt).

En dan toch gaan luisteren. Tssssk.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Toxteth O'Grady
Beheerder
21/03/2016 - 17:29 17:29

Zo jong en dan al een slappe kont, tsssss….

Edit: wat een sterke vrouw, die laat zich niet gek maken en niet het dwingende dictaat opleggen van ritme, maat, beat, en andere dingen die het tempo bepalen. KellyS is sterker dan dat: zij zingt niet op de maat, de maat volgt KellyS.
En opeens snap je waarom de Zilveren Harp is afgeschaft…

Chubbychaser
21/03/2016 - 22:32 22:32

Daar moet een piemel in, en vooral in d’r mond zeg.