More

  RECENTE POSTS

  Geld voor een Gebed

  Een Amerikaan dacht een briljant gat in de markt gevonden te hebben: Geld vragen voor het uitvoeren van een gebed naar keuze.

  En aangezien de gemiddelde Amerikaan zo goed gelovig is als wat, werkte dat idee wonderbaarlijk goed. De Amerikaan in kwestie bedacht een niet bestaande pastoor, John Carlson, richtte een facebookpagina op en als klap op de vuurpijl een website waar je geld kon storten om zo een gewild gebed gebeden te krijgen voor je.

  neverlosehope
  Nou, met een beetje pech Bubba en een stukje zeep.

  Ergens is het natuurlijk enorm naïef om geld te storten voor zo’n gebed, maar toch hebben meet dan 125.000 mensen via 400.000 transacties tussen de $9,- en $35,- in het totaal $7.000.000,- betaald aan deze scamservice. Uiteraard allemaal in de hoop dat ze de loterij zouden winnen, of eindelijk eens een lekker wijf aan de haak konden slaan, of nu toch eens van die vervelende en vooral dodelijke ziekte af konden komen.

  Nu ja, onnodig om te vertellen dat die gebeden in ieder geval allemaal niet gehoord werden. Wat er dan wel gebeurde? Helemaal niets! Hoewel, niets. Ergens dus wel, want ze krijgen namelijk allemaal hun geld terug! Dat gaat er gebeuren. De Amerikaanse oprichter van deze service is namelijk opgepakt en inmiddels veroordeeld wegens fraude en moet de gedupeerden dus de ingelegde $7.000.000,- terugbetalen. Misschien moet hij zelf snel bij één van deze gebeds-services een aanvraag doen voor het winnen van de loterij. Je weet maar nooit wat de dag van morgen brengt namelijk.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  21/03/2016 - 15:48 15:48

  Op zich is het natuurlijk altijd een scam, maar als je eerlijk bent, (zeggen, ik ga voor je bidden, en dat dan ook doen) lijkt me er minder mee mis dan met homeopathie. Verder blijkbaar een lucratieve business, misschien toch ook eens een relisite in elkaar knutselen voor Nederlanders met teveel geld en fantasie.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN