We hebben u de laatste weken behoed voor een groot onheil lieve Retecoollezertjes. Ja, u zit daar nu wel lekker in uw kantoortuin aan de latte machiatto, maar het had echt dramatisch kunnen aflopen. U moet weten, we hebben tijdens de referendumperiode een planpuntmuts gehad. Het redactielid die die puntmuts ophad ging dan als een dolle allemaal konttent in de planning rausen en toebedelen aan uw nederige redactieleden.

Een daarvan was een serie Oekraïnse Hits Maandagposts met allemaal baggerslechte onverstaanbare kutmuziek uit uw favoriete nieuwste EU-lidstaat. Huilend hebben de redactieleden die zulks toebedeeld kregen gesmeekt bij reet of ze alsjeblieft wat anders mochten tikken en uiteindelijk is het er gelukkig niet van gekomen. Vandaar dat we ongeschonden weer de draad op kunnen pakken met de serie Hollandse Hits Maandagen. Met vandaag Danny Heden.

U zag het al in het topisch plaatje, Danny heeft een standaardgezichtsuitdrukking die het midden houdt tussen “Ik zit te poepen en het lukt niet” en “verneder mij met een hertenleren zweepje“. Beide kan de beste overkomen, wellicht is daar een helpdeskpost aan te wijden, maar tegelijk èn doorlopend zuigt wel enorm harige apenkloten. En dan kan hij ook nog eens voor geen meter zingen. Wij dus meteen naar z’n side geslurfd, DAT IS HEUL GEEN SIDE DENNIE!

Terug naar het nummer. Hij hield altijd van alle vrouwen, maar nu was jij, jij was zo lief en zo speciaal. Jij bent het, jij hebt het. Afdeling Retecool Tekstverklaring heeft de lasbril opgezet en het hele nummer 3 x geluisterd en wat blijkt, vroegah ging hij voor de vrouwen, maar nu is hij voor “de toegezongene” gegaan. En dat moet volgens onze daartoe bevoegde afdeling, om een man gaan. Danny Heden komt dus uit de kast, hij heeft homo. MAAR WAAROM MOEST DAT MET ZO’N ONGELOFELOOS KUTNUMMER. GAST. ECHT.

Maar echt, die gast kan niet zingen?! Ja. Duh, niet voor niets Hollandse Hits Maandag. Nazorg nodig? Taya staat voor u klaar. Ons “IK HEB OOREBOLA, WAAR KAN MIJN ZIEKENHUISREKENING HEEN” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DeRadio
DeRadio
Gast
03/07/2017 - 15:43 15:43

Leuk hoor, om heel veel bekende artiesten af te kraken terwijl je zelf niet eens kan zingen