More

  RECENTE POSTS

  Hoera! De Oekraïense vrouwen komen! ALLEMAAL!

  Nadat GeenPeil vorige week in het referendum over een middelvinger naar de EU het associatieverdrag met Oekraïne de opkomstdrempel haalde en u, de Nederlander, een ‘NEEN’ liet horen tegen de EU dit verdrag, lijken er nu al wat scheurtjes te ontstaan. Zo is het referendum raadgevend, wat iets heel anders blijkt te zijn dan bindend, en lijkt Rutte zich heel verrassend niet bijster veel aan te gaan trekken van de uitslag. Het vrij reizen van Oekraïeners (toeristen en zakenmensen, volgens het verdrag) lijkt gewoon door te gaan.

  Op het moment dat Taart dit las, rende hij in paniek rondjes door de redactiebunker, tot hij struikelde en dwars door de glazen schuifpui lazerde. Nadat we hem hadden opgekalefaterd vroegen we Taart waarom hij zo in paniek was..

  schuifpui
  Dit is nog niets vergeleken met hoe Taart er nu uit ziet.

  Taya, man! Taya! Die mag gewoon reizen. Naar mij, ik bedoel naar Nederland! Zodat ik bloemen met haar kan plukken op de hei. En tulpen kan kopen voor haar. En hand in hand over het strand lopen en naar de zonsondergang kan kijken! Maar wat nu als Oekraïense vrouwen dat helemaal niet leuk vinden? Nou? Nou? Zit ik dan! WAT MOET IK DOEN MAN!? WAT MOET IK DOEN!?!?!’

  Vrij reizen...
  Vrij reizen…

  Gelukkig hebben wij Taya onder de ‘A’ in de Rolodex sinds Taart haar voor het eerst zag, dus vroegen wij haar om raad. Onze Engel uit Kiev stuurde dus direct een filmpje, waarin u en Taart uitgelegd wordt hoe je zo’n Oekraïense dame kunt versieren, zonder direct Baudet te gaan en ghb in haar drank te mikken omdat ‘nee’ toch ‘ja’ is.

  Alles van Taya? Hier onze artikelen en hier haar eigen YouTube-kanaal. Tips nodig? Hier. Zachtjes lieve woordjes in het Oekraïens tegen ons fluisteren doet u via Twitter of Facebook.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  11/04/2016 - 12:04 12:04

  Wel briljant, dat taalgebruik van dat Express:
  -EU sticks two fingers up at Dutch voters and opens door to 45 MILLION Ukrainians
  -they will simply ride roughshod over the voice of an entire nation in their grasping bid to secure further power in Eastern Europe.
  -Two-thirds of the Dutch people rejected a controversial EU land grab plot

  Zouden ze daar niet weten dat nog niet 1/3e van de stemgerechtigden is komen opdagen bij dat referendum? En wie zit er nu niet in zijn schuilkelder te beven tot die horde van 45 miljoen ons komt overvallen?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN