Het is vandaag goeiemuziekdag op Retecool. Haha, 1 april, we hebben Daisy Talensdag op de Retecool, en haar achternaam is niet “Talent“. We trappen af met ‘Wijze lessen’, en wijze lessen gaven we Dees.

Er zijn al drie andere liedjes van haar op je RC geland, en zoals u ons kent hebben we bij de eerste meteen Daisy van opbouwende feedback voorzien. De video is helaas offline, maar de checklist niet:

Kamperoorringen: check. Tokkietattoos: check. Bos strohaar: check. Makeup alsof een dronken clown een buisje norit in d’r gezicht geboerd heeft: check. Zonnebankhuid alsof er met houtbeits over haar heengeswaffeld is: check. Jurkje uit de koopjesbak van de Christine le Duc: check. Laarzen van een gedrogeerde stuiverhoer: check. Onsamenhangend wauwelverhaal over de liefde: check. Concrete boodschap is dat de liefde niet wil: check. Dramatische setting/interieur dat stijlvoller is dan de volledige familie van de zangeres tot in de derde generatie als het niet zo tenenkrommend kitsch was: check. Een hoofd waar in principe, ware het een woonhuis, monumentenzorg zich allang over zou hebben ontfermd: check. 

We merkten bij de derde clip op dat ze het een flink tandje beter deed en complimenteerden haar daarmee. Helaas is Daisy Talens nu ze met Rood-Hit-Blauw in zee gegaan is weer teruggekeerd op het oude (gebrek aan) niveau. Toegegeven, ze gebruikt conditioner, dus dat strohaar is opgelost, maar voor de rest is het bar en boos. KIJK DAT INTERIEUR DAN HIER HIER EN HIER, DAT IS GEWOON VISUELE INTERIEURAIDS!!!!1!!

Daisy Talens was goed op weg maar heeft zich toch helaas weer gepositioneerd als de Oranjeboom onder de Nederlandstalige zangeressen. Je komt het gelukkig niet al te vaak tegen maar godallejezus wat krijg je er een barstende koppijn van.

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Toxteth O'Grady Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Sorry, maar ik heb echt geprobeerd. Maar niet eens een twijfelstijve van deze kampkut.