More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Daisy Talens – Wijze lessen

  Het is vandaag goeiemuziekdag op Retecool. Haha, 1 april, we hebben Daisy Talensdag op de Retecool, en haar achternaam is niet “Talent“. We trappen af met ‘Wijze lessen’, en wijze lessen gaven we Dees.

  Er zijn al drie andere liedjes van haar op je RC geland, en zoals u ons kent hebben we bij de eerste meteen Daisy van opbouwende feedback voorzien. De video is helaas offline, maar de checklist niet:

  Kamperoorringen: check. Tokkietattoos: check. Bos strohaar: check. Makeup alsof een dronken clown een buisje norit in d’r gezicht geboerd heeft: check. Zonnebankhuid alsof er met houtbeits over haar heengeswaffeld is: check. Jurkje uit de koopjesbak van de Christine le Duc: check. Laarzen van een gedrogeerde stuiverhoer: check. Onsamenhangend wauwelverhaal over de liefde: check. Concrete boodschap is dat de liefde niet wil: check. Dramatische setting/interieur dat stijlvoller is dan de volledige familie van de zangeres tot in de derde generatie als het niet zo tenenkrommend kitsch was: check. Een hoofd waar in principe, ware het een woonhuis, monumentenzorg zich allang over zou hebben ontfermd: check. 

  We merkten bij de derde clip op dat ze het een flink tandje beter deed en complimenteerden haar daarmee. Helaas is Daisy Talens nu ze met Rood-Hit-Blauw in zee gegaan is weer teruggekeerd op het oude (gebrek aan) niveau. Toegegeven, ze gebruikt conditioner, dus dat strohaar is opgelost, maar voor de rest is het bar en boos. KIJK DAT INTERIEUR DAN HIER HIER EN HIER, DAT IS GEWOON VISUELE INTERIEURAIDS!!!!1!!

  Daisy Talens was goed op weg maar heeft zich toch helaas weer gepositioneerd als de Oranjeboom onder de Nederlandstalige zangeressen. Je komt het gelukkig niet al te vaak tegen maar godallejezus wat krijg je er een barstende koppijn van.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/04/2019 - 14:49 14:49

  Sorry, maar ik heb echt geprobeerd. Maar niet eens een twijfelstijve van deze kampkut.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN