More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Daisy Talens – Vuile Huichelaar

  En we gaan rustig verder met de Retecool goeiemuziekdag. (haha, 1 april). We gaan verder met Daisy Talens. We hebben eerder een video van een liveoptreden geplaatst, hierrrr terug te lezen, want tante Dees heeft de video offline geswifferd er bleek nog een backup in Alanya te liggen, dus hierr staat die weer.

  Geen slecht idee, want het was huilwaardige improvisatietotaalbagger, maar naast die eerste goeie stap heeft ze zich laten overhalen door Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw om de klassieker in een nieuw jasje te steken. Jammer dat het een jasje is geworden waar ze op de tippelzone van zouden zeggen “dat is wellicht wat té goedkoop”.

  De clip is opgenomen in Café Sientje en bij de eigenaar van Café Sientje (Jan) thuis. Nu is de vraag vooral of Jan totaal blind is of de hele dag met een lasbril op door het leven zwalkt, want waar we vanochtend de setting van die clip als interieuraids betitelden, is dit nog wel de overtreffende trap. Dat Dees zelf een soort wandelende “Iedereen kan vakjes inkleuren” van Ravensburger is laat onverlet dat je dan nog steeds prima dat kunt compenseren met een leuke outfit, vlot haar, relevante makeup en dergelijke. Wat nog wel mooi is, is dat Daisy de moeite heeft genomen haar haar enkel vanaf haar haarwortels zwart te verven. Dat moet nog een flinke klus zijn geweest aangezien vanaf een cm of 8 het gewoon overal blond is.

  Omdat de voltallige redactie aan chronische oorebola lijdt laten we af en toe clips zien aan andere mensen, die weinig genoeg op Retecool komen om te kunnen beoordelen hoe baggerslecht iets is. De eerste persoon die we de link stuurden reageerde zo: “Dit is zegmaar het beeld dat ik heb bij een foute parenclub. Dat ze grondig met elkaar uitgeneukt zijn maar hij een tweedehands autohandel heeft met haar vader en de bv in de schulden zit en daarom kunnen ze niet uit elkaar dus gaan ze maar in een fletsgouden interieurtje anderen aanprakken. Op van die vale roze badstofmatrascovers.”

  Nu zouden wij geen uitspraken durven doen over Dees d’r sexleven, noch over het werk van haar relatiepersoon, ook omdat die ons anders in elkaar zou kunnen komen hoeken, maar kunnen we wel voorzichtig concluderen dat in z’n algemeenheid er grote verbetermogelijkheden zijn op gebied van smaak.

  En dan naar de inhoud! Oh nee. Dat is snel klaar.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  01/04/2019 - 13:35 13:35
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/04/2019 - 13:36 13:36

  (Zelfs) ik kan hier niet op handkarren

  Herr Kloficker
  02/04/2019 - 12:19 12:19

  Niet mijn meest trotste fap 🙁

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN