More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Daisy Talens – Ik ga door

  Kritiek, sommigen gaan jankend in een hoekje liggen emmeren dat het allemaal niet eeheeerluk is, anderen pakken het op en verbeteren zichzelf. Zien de positieve kant en pakken de draad op om een betere versie van zichzelf te vinden.

  In hun kracht staan zo u wilt. Nou, en dan schakelen we over naar Daisy Talens. De zangeres uit Alkmaar die we eerder als volgt omschreven:

  Kamperoorringen: check. Tokkietattoos: check. Bos strohaar: check. Makeup alsof een dronken clown een buisje norit in d’r gezicht geboerd heeft: check. Zonnebankhuid alsof er met houtbeits over haar heengeswaffeld is: check. Jurkje uit de koopjesbak van de Christine le Duc: check. Laarzen van een gedrogeerde stuiverhoer: check. Onsamenhangend wauwelverhaal over de liefde: check. Concrete boodschap is dat de liefde niet wil: check. Dramatische setting/interieur dat stijlvoller is dan de volledige familie van de zangeres tot in de derde generatie als het niet zo tenenkrommend kitsch was: check. Een hoofd waar in principe, ware het een woonhuis, monumentenzorg zich allang over zou hebben ontfermd: check. 

  Daisy Talens is dus duidelijk een powervrouw van de buitencategorie, want ze heeft zich helemaal herpakt, deze clip is totaal anders. Ze ziet er, excusez le mot, best lekker uit in deze clip. Niet alleen Dijkie zou haar doen, zegmaar. Nu kunnen we dat natuurlijk toeschrijven aan de magische handen van Roy Otters, vaste lezer op Retecool (hoi Roy!), die voor deze clip tekent en vermoedelijk onze review van DEZE clip ter harte heeft genomen. Die vorige clip, die onze Roy dus duidelijk NIET gemaakt had.

  Nu is het belangrijkste waar Tante Dees nog een verbeterslag in zal moeten maken de muziek. Want net als vorige keren heeft die ook dit keer weer de diepgang van een Friesche platbodem.

  “Ik ga door, en leef m’n leven omdat ik zo leven wil. Ik ga door en geniet want de tijd staat voor niemand stil, ik ga door want dat is wat ik wil”.

  Roep je even als je nieuwe kneiter klaar staat Dees? Gaan we er weer even rustig overheen voor je.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/06/2017 - 16:15 16:15
  Wtrdk
  Lid
  20/06/2017 - 14:39 14:39

  Neem aan dat dit een mobiele vriendin is?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN