More

  RECENTE POSTS

  Hollands Hits Maandag – Daisy Talens – Als de liefde over is

  Binnen het RCRTFM Stijlhandboek der schone kunsten is er een apart hoofdstuk opgenomen over hoe een Hollandse Hit beoordeeld moet worden. Bij deze kneiter van een hit van Daisy Talens nemen we u even mee langs de waarderingsschaal die gehanteerd wordt. De checklist “HHM, Vrouwen, alleen

  Kamperoorringen: check. Tokkietattoos: check. Bos strohaar: check. Makeup alsof een dronken clown een buisje norit in d’r gezicht geboerd heeft: check. Zonnebankhuid alsof er met houtbeits over haar heengeswaffeld is: check. Jurkje uit de koopjesbak van de Christine le Duc: check. Laarzen van een gedrogeerde stuiverhoer: check. Onsamenhangend wauwelverhaal over de liefde: check. Concrete boodschap is dat de liefde niet wil: check. Dramatische setting/interieur dat stijlvoller is dan de volledige familie van de zangeres tot in de derde generatie als het niet zo tenenkrommend kitsch was: check. Een hoofd waar in principe, ware het een woonhuis, monumentenzorg zich allang over zou hebben ontfermd: check. 

  Daarmee haalt Daisy op alle hoofdpunten de 100% score in de HHM checklist. Dus vandaar vandaag op de Retenkoels. Verder over Dees. Daisy haalde onder andere de finale van FHM Buurmeisje van het jaar 2013 niet. Wel leverde dat (voor wie wil) wat semi-artistieke semi-naaktfoto’s op. Ze is ook (vet actief) te vinden op twitter en aldus haar bio een veelgevraagde schermvulling bij TV programma’s en exclusief te boeken via 4Fame Management. Mocht iemand dat willen althans.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  21/12/2015 - 13:47 13:47

  Kut! de bleek is op! Dan maar WC Eend!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN