Vroegtijdige ejaculatie. Ons zegt dat verder niets. Alle mensen die wij kennen die gebruiken brandzalf als glijmiddel om het ook tot in de late uurtjes nog comfortabel te houden. Overigens mocht je mokkel klagen dat zulks bij jou voor zou komen? Gelul. Het bestaat gewoon niet. Voor uitleg verwijzen we naar de helaas veuls te vroeg overleden Robbert Schimmel.

Maar er zijn ook gasten die het niet snel genoeg kan gaan. Bijvoorbeeld, als je bed in de fik staat, je aidsmedicijnen over 14 minuten uitgewerkt zijn of als je terwijl je die klamme ondiepe greppel ligt te schuren je alcoholblackout begint weg te ebben en ze toch best niet zo heel lekker after all blijkt te zijn.

“Darbian” heeft een hele andere reden. Hij speelt Super Mario Bros. En hij probeert dat zo snel mogelijk te doen. En zodra z’n hartslag 170 aantikt blijkt dat hij bij de eindbaas een tiental honderdsten afschaaft van het wereldrecord. Kun je zegmaar wel stoppen verder, dat top je niet meer.

Meningen. Wij doen daaraan. Met een hoofdletter M. Ook houden wij van meisjes in schoolgirl outfit. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook, maar vergeet ons niet te likken. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties