Uit de Franse Loire-streek komen niet alleen bijzonder lekkere witte wijnen die heerlijk over de tong rollen, maar ook andere zintuigen worden vanuit dit departement aangenaam geprikkeld, zoals bijvoorbeeld door het muzikale duo Mickey 3D.

Mickey 3D, uiteraard niet te verwarren met die muis, timmert al zo’n 20 jaar aan de weg, onder andere met een lofzang op good old Johnny Rep, maar sinds 2009 was het verontrustend stil rondom de band. In het geval van de onlangs uitgebrachte RCLNM mogen we dan ook gevoeglijk spreken ven een soort comeback, terug te vinden op het nieuwe album Sebolavy. De titel van het nummer, La Rose Blanche, verwijst overigens naar Die Weiße Rose, de geweldloze Duitse verzetsgroep tijdens de Tweede Wereldoorlog, rondom een handvol studenten van de Universiteit van München. Het prachtig melancholische nummer is daarmee een liefdevolle hulde aan de vrijheid, en daarmee uiterst actueel.

De Late Nacht is voor muziek. Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties