More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: De Koning van Hispanje

  Vaste en vooral trouwe bezoekers kennen Retecool-redacteur Mike vast nog wel. Hij schrijft al jaren niets meer op jullie favoriete weblog, maar dat komt omdat hij tegenwoordig in Zuid-Spanje woont.

  Er zijn vervelender plekken om te wonen en dat vindt Mike dus ook. Vandaar dat hij samen met regisseur Jeroen en de Nederlandse Journalist Edwin Winkels, die al sinds 1988 in Spanje woont, de online serie “De Koning van Hispanje” begonnen. Het idee van de serie is om de diversiteit van Spanje door de ogen van Edwin te laten zien.

  De onderwerpen hebben altijd een (kleine) link naar NL en dat kan uiteraard van alles zijn; Picasso die 3 maanden in Nederland heeft gewoond, een BBQ item omdat Spanjaarden (in het zuiden) het hele jaar door BBQ-en (en wij alleen in de zomer), een bezoekje aan Western Film locatie Tabernas waar naast opnames van Game of Thrones ook toevallig vorige zomer de eerste Nederlandse Western is opgenomen en ga zo maar door.
  Goed, genoeg geluld, check hieronder de trailer van de Koning van Hispanje. De eerste aflevering van deze heersende serie komt over ongeveer een week online.

  Docu’s heersen loeihard, zoals deze docu over Los Sures in Brooklyn, of deze docu Porn to be Free. Nog meer Docu’s? Volg ons dan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN