More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: De boekhouding van de gemeente Wapsterveen

  Tussen de stapels lijken, blunders van Hugo de Jonge en de twijfel of een gloryhole wel coronaproof was, hadden we ook nog het vermaak van de wappies die allerhande bullshit alternatieve scenario’s opwierpen en dat met verve verdedigden.

  Nu is het vaak zo dat de overheid niet het beste voor heeft met de burgers, hoi Groningen, hoi Toeslagenouders, [running list copy pasten] maar in heel veel gevallen is er ook sprake van grove incompetentie (hoi Hugo) in plaats van bewust verneuken. Hoewel er nog steeds veel te weinig aandacht is voor longcovid, is de pandemie an sich niet heel erg meer op de voorgrond en dat betekent dat de dansleraren onder het wappievolk ook weer een nieuw businessmodel moeten verzinnen. En daar gaat deze docuaflevering van Argos Medialogica over, Waarheidsstrijders of complotdenkers.

  Met natuurlijk de gebruikelijke verdachten zoals Micha Kat en Blckbx die aardig vaak weerlegbare complotten pushen en hoe partijen als de AIVD daar mee om moeten gaan, want beetje schreeuwen op een plein moet voor iedereen mogelijk zijn, hoe stupide je verhaal ook is, zodra je een bedreiging vormt voor anderen ga je een grens over. Benieuwd wat volgende afleveringen gaat opleveren.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  30/05/2023 - 12:38 12:38

  Ja maar het had natuurlijk allemaal wel waar kunnen zijn hè. En dus is het waar, volgens Willem, Raisa, Eva, Thierry, Micha, Paul, Gideon en anderen.

  Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Roel Zwaar
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  30/05/2023 - 13:42 13:42

  En als je wilt dat het waar blijft kan je ze heel toevallig sponsoren voor de goede zaak.
  Rattenvanger zijn is gewoon een businessmodel. Net als een partij oprichten om Tweede Kamer-lid te worden. Dus is het wel zaak dat de onvrede in stand blijft.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  30/05/2023 - 13:57 13:57
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  31/05/2023 - 11:05 11:05

  Vraag me toch altijd af of Baudet werkelijk zo gestoord is als z’n uitspraken. Zijn verdienmodel bestaat uit het op de mouw spelden van onzin en vervolgens via merchandise-verkopen te cashen. Extreme, waanzinnige soundbites zorgen voor het afhaken van de gematige aanhanger (de ordinaire proteststemmer, waar Baudet wellicht toch al geen spullen aan kon slijten), maar vergroten de steun van de kleinere angstige fanatiekere groep volgers die wel in de buidel willen tasten. Het maakt ook niet eens zoveel uit of uitspraken elkaar tegenspreken. De blinde volger hoort toch alleen wat hij wil horen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  31/05/2023 - 11:49 11:49

  Verder is zijn analyse dat de oorlog met Rusland er eentje tussen traditionele waarden en losbandige vrijdenkerij deels correct. Poetin hunkert naar de 50-er jaren.
  Dat is niet alleen vanwege de ouderwetse man/vouw verhouding (in de Sovjet unie kwam seksuele ‘losbandigheid’ veel vaker voor dan bij ons). Het is vooral omdat Poetin de totalitaire staat wel overzichtelijk vindt. Geen gevaar dat er morgen iemand anders aan het roer staat en de wereld er heel anders uitziet). Autocraten zijn per definitie conservatief. Maar dat interesseert Baudet allemaal geen fuck. Die wil simpelweg aandacht en geld.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN