More

  RECENTE POSTS

  Harige poezententoonstelling

  Dames! Zien uw schaamstreken er qua variatie zo uit als het kapselregime van Kim Jong Un? De jaren 70 lookkutvariatie op een hipsterbaard? Een driehoekje? Landingsstreepje? Gewoon netjes getrimd? Dacht u met een ingeschoren figuurtje erg creatief te zijn? Of houdt u van smooth & clean en sport u een George Clooney?

  Gelukkig! Aan dat tijdperk is een einde gekomen. Leuk hoor, die 4e golf aan emancipatie, maar we moeten wel een beetje op uiterlijk blijven fixeren met z’n allen. Nog een item waarbij u zich zorgen moet maken of u nog wel aan de meest recente mode voldoet. As we speak worden er hier in de bunker aandelen gekocht in de pubic grooming industrie, is Ninja-Uil aan het proberen de ultieme schaamhaarconditioner in het Retelab in elkaar te zetten en van Bas_Taart, die even niet snapte dat we om een foto van die van z’n zus vroegen, kregen we een elegante fotoserie met een permanentje, mooi gestijld en een geblondeerde variant. Ondergetekende legt net de telefoon neer omdat hij een nieuw programmaformat verkocht heeft aan RTL – binnenkort op een kutzender bij u in de buurt.

  “Ja, maar, Mc, waar heb je het in Spaghettinaam over?!” Nou, dat ziet u in het filmpje hieronder. Het is, voor het geval u dat nog niet door had (en afhankelijk van waar u werkt), NSFW.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  26/11/2015 - 11:19 11:19

  Ray Engelenhaar… (1:03)…

  barq
  Lid
  26/11/2015 - 11:38 11:38

  Kijkdozen gaan het helemaal worden

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  26/11/2015 - 12:58 12:58

  Wat een kutfilm!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  26/11/2015 - 14:30 14:30

  Hangt dat tijdens het plassen niet vreselijk in de pot? (Om over een Nr.2 maar helemaal te zwijgen…)

  Dames ‘hangen’ nu nu meestal toch al boven een vreemd toilet waarbij een hand nodig is op de kleding uit de weg te werken en de andere om tegen de muur nog enige balans te houden. Met zo’n kutcoiffure heb je dan eigenlijk nog een derde hand nodig, of misschien lukt komen daar extra brede bretels voor.

  In ieder geval wordt het er niet praktischer op, maar dat heeft modetrends tot nu toe nooit in de weg gezeten, dus wie weet…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN