More

  RECENTE POSTS

  Hardwerkende Studenten Willen Compensatie

  Wutwhat? Hardwerkende studenten willen compensatie… HARDWERKENDE STUDENTEN WILLEN COMPENSATIE! COMPENSATIE! VOOR WAT? WAAROM? JULLIE HEBBEN ZELF BESLOTEN HET MAAGDENHUIS TE BEZETTEN! WE LEVEN GODVERDOMME NIET MEER IN 1969! Ga gewoon studeren, stelletje bierdrinkende, brallende prutsers: “…Wat te doen met studievertraging die de hardwerkende studenten oplopen. Is er mogelijk sprake van compensatie in ECTS?…”. En oh ja, daarnaast willen ze ook dat de verwarming van het Maagdenhuis ook in het weekend aan blijft staan. Maar dat is nog niet alles, want tevens moeten de schoonmakers weer terug komen om de boel aan kant te maken. Erh, nee! Flikker toch een eind op en ga hard werken studeren. Het CEO gedrag zit er in ieder geval al goed in bij de studenten, want waar kennen we dat compenseren ook alweer van? (bovenstaand Powned-filmpje heeft niets met de compensatie te maken, maar geeft wel een ontluisterend beeld van de gemiddelde maagdenhuisbezetter)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  27/03/2015 - 09:18 09:18

  Die studenten zijn anders wel de enige die de ruggegraat hebben om tegen de stoomwals die het sloop- en privatiseringsbeleid van de afgelopen 20 jaar te protesteren met meer dan een paar tweets. Die bezetters lopen lekker niet in de pas mee aan de leiband van de ‘marktwerking’ geleid door een clubje old boys die elkaar baantjes toeschuiven en het onderwijs leegzuigen.

  Blijf er maar lekker tegenaan trappen. Kan eigenlijk niet genoeg gedaan worden. En die bonuspunten mogen ze wat mij betreft dan ook hebben.

  dubbele mono
  27/03/2015 - 09:52 09:52

  Powned-filmpjes met gemiddelde mensen? Waardeloos Reet.

  Illuminatus Magnus
  27/03/2015 - 10:00 10:00

  Ze kunnen toch gewoon colleges volgen en hun huiswerk maken terwijl ze de zaak bezet houden. Als ze dat niet doen, werken ze ook niet hard.

  Bismarck
  27/03/2015 - 10:53 10:53

  Ze hebben gewoon gelijk. Als je als student je maatschappelijke betrokkenheid toont door in het bestuur van een zuip- en neukvereniginghet corps te stappen, krijg je ook compensatie.

  Weirdoinventor
  Lid
  27/03/2015 - 11:59 11:59

  Nee, dan kan je een jaar studiebeurs krijgen, en soms kan je er studiepunten mee halen omdat het bestuurswerk relevant is voor je opleiding en je hebt bijvoorbeeld als stage kan aanvoeren.

  Compensatie in studiepunten kan dus als je iets gedaan hebt waarvan je iets kan leren dat binnen je opleiding valt. Misschien dat er voor kunstacademie mensen of studenten vrijetijdskunde dus wel 30 ECTS te verdienen is met zo’n geintje, en de integrale veiligheidskunde mensen hebben ook de beveiliging van een gebouw nog eens goed onder de loep kunnen nemen. Misschien dat organisatorische studies er ook nog wel wat voor kunnen geven, maar stel je studeert geneeskunde, moet je dan echt dat diploma krijgen omdat je een maand hebt zitten stinken in een gebouw?

  Maatschappelijk nuttig of niet, studiepunten gaan over de inhoud van je opleiding. Voor studievertraging kan deels gecompenseerd worden met geld, niet met punten.

  Bismarck
  27/03/2015 - 12:31 12:31

  “Voor studievertraging kan deels gecompenseerd”
  Hoe noem je gecompenseerd worden in één woord?

  “soms kan je er studiepunten mee halen”,
  Dus toch compensatie in studiepunten!

  We zijn het helemaal eens!

  Bismarck
  27/03/2015 - 13:03 13:03

  Overigens heb ik zelf in een ver verleden vrijstelling gekregen van aanwezigheidsplicht (en dus studiepunten die ik volgens het OER niet had moeten krijgen), voor het scheppen van modder uit huizen na een overstroming.

  Hoofdmeester
  27/03/2015 - 21:57 21:57

  Zie je wel dat Reet nog steeds een stiekeme VVD’er is. Studenten die in actie komen tegen marktwerking in het universiatait oinderwijs, en Reet gaat decennialang (met name) VVD-beleid verdedigen door de schuld bij de studenten te leggen.

  Hoofdmeester
  27/03/2015 - 22:00 22:00

  /typtyfus

  Betsy
  Betsy
  27/03/2015 - 22:41 22:41

  Ik ben het met ze eens, eisen omdat er wat te eisen valt, rationeel of irrationeel eisen zul je je bent jong en je mot wat, de ruif is al leeggevreten door de babyboomers die met handen in de zakken door de straten zwalken tussen het in zuid-frankrijk uitbuiken door, eisen zal je.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN