More

  RECENTE POSTS

  Go Fuck Yourself

  Denver Allen, verdacht van moord op een medegevangene, stond van de week terecht voor deze moord en heeft zijn eigen verdediging gedaan.

  En dat is nogal wonderbaarlijk verlopen. Niet alleen Denver Allen zelf is helemaal los gegaan, ook de rechter in kwestie, judge Bryant Durham Jr. heeft zichzelf volledig verloren tijdens de zitting. Nadat Denver Allen meerdere keren tegen Durham zei dat hij zichzelf mocht gaan neuken, maakte Durham op zijn beurt Allen weer uit voor homo (maar hoefde daarvoor niet 14 jaar de cel in). Waarna Durham tevens aan Allen vroeg of hij zich wilde aftrekken in de rechtszaal. Dat was voor Allen wel weer reden om de familie van Durham en z’n moeder te bedreigen met de dood.

  En dit is nog maar een fractie van de bizarre tirade tussen deze twee heren in de rechtszaal van Rome, Georgia, USA. De volledige transcriptie kun je hier lezen. Gewoon even printen, plopje erbij en je bescheuren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bla
  Bla
  24/06/2016 - 13:50 13:50

  Hoeft geen boom voor dood, kan zonder afval geweldig op scherm gelezen worden, ben je zo doorheen…

  Bismarck
  24/06/2016 - 20:59 20:59

  Klinkt als een mistrial wegens incompetente rechter. Al lezende vraag ik me zelfs af of de rechter niet nog verder van het padje af is dan de verdachte.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  28/06/2016 - 14:16 14:16

  Dit is zo onwerkelijk dat je geneigd bent heel hard HOAX!!!!! te roepen.
  Maar ach… USA he, dus wie weet bestaan dit soort rechters daar echt.
  In ieder geval neem ik aan dat de man inmiddels wel geschorst zal zijn.
  Wat Bismarck ook al lult… een mistrail en in dat geval heeft de verdachte het verdomde slim gespeeld. Maak het zo bont dat de rechter over de rooie gaat en je gaat vrijuit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN