More

  RECENTE POSTS

  FiberFix is pas écht de shit

  Herinner je je de pots over duct tape nog? Duct tape fixt alles, maar is tijdelijk, aldus deze sympathieke pethoofdige redneck. Er is nu een nóg sterker, beter en meer awesome product: FiberFix. En nog belangrijker; het is voor manly men. Vanaf seconde 52 wordt het je haarfijn en op briljante wijze uitgelegd in deze must see.

  Hier is het ding: je bent mannelijk. Als je zachtheid wilt, koop dan maar een puppy en een tissue om z’n neusje in te snuiten! Je schep breekt, je pijp lekt, je uitlaat gaat stuk, dus heb je een mannelijke oplossing nodig voor die mannelijke problemen. Een manly man wil de zaterdag niet doorbrengen in een winkel, tenzij winkel een codewoord is voor een bigscreen tv die je nachos voert terwijl je ruften laat.

  Als je een mannetje laat komen om je shit te fixen, betaal je dikke pegels voor advies, onderdelen, de klus zelf, je waardigheid en je chick, afhankelijk van hoe sexy de klusser is. Klus het zelf. Je kunt FiberFix zelfs schuren en overspuiten, en het kan temperaturen van 850 graden aan. Nog iets sterker en je kunt er dus een vulkaan mee repareren. Het is duidelijk, FiberFix is pas écht de shit!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  30/08/2016 - 09:14 09:14

  Vooral die snor!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN