More

  RECENTE POSTS

  Evelien en haar ezels voelen je

  Evelien, uit ‘t Goy net onder Utrecht, doet aan readings, coaching en healings. Maar dat doet ze niet alleen. Haar twee ezels helpen namelijk ook mee.

  Ezels kunnen er blijkbaar enorm goed voor zorgen dat je weer een stukje in je eigen kracht gaat staan, zonder jezelf te verliezen:

  Dit doen we op verschillende manieren, afhankelijk van je vraag. Met energiewerk (reading, healing, intuïtief weten, technieken uit het sjamanisme), met aandacht voor het lichaam en emoties. Je krijgt meer contact met jezelf, je laat oude patronen los en je levensenergie gaat meer stromen. Je kunt ook je dier een healing of reading geven, of zelf een coaching ondergaan aangegeven door je eigen dier of door een ezel van mij.

  Briljant, je kunt je dus niet alleen laten healen door ezels, je kunt je dier zelf ook laten healen. Eventueel door een ezel! En dat healen hebben Evelien en haar ezels dan weer van hun oudste voorouders geleerd:

  Onze oudste voorouders wisten al hoe we ons lichaam en ons leven weer gezond kunnen maken

  Weer briljant, daarom werden ze natuurlijk niet ouder dan een jaar of 40, omdat ze toen al wisten hoe je een lichaam en leven weer gezond kon maken. Moet daar trouwens niet “lever” staan in plaats van “leven”? Evelien is momenteel naast haar reading, coaching en healing opzoek naar een nieuwe uitdaging. Graag krijgt ze in midden Nederland een stukje land van 2 hectare (moet makkelijk te doen zijn, grond kost geen drol daar en er is ruimte zat) om daar een ontmoetingsplek te creëren:

  een ontmoetingsplaats waar mensen, dieren en planten nieuwe relaties met elkaar aangaan. Een tuin met krachtplekken en met levende natuurenergie. Een voedselbos vol natuurlijke diversiteit.

  Overigens kan Evelien het bedrag voor zo’n stukje land ook makkelijk zelf bij elkaar schrapen. Want €75,- per uur vragen voor mekkeren dat je vooral in je kracht moet staan door tegen een ezel aan te staan schurken is wat mij betreft redelijk aan de prijs. Ik ga in ieder geval nu even de kaasschaaf wegleggen voor er ongelukken gebeuren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  25/05/2016 - 15:04 15:04

  €75,- p/u is niet veel voor een donkey coaching. Kinky Kelly vraagt daar veel meer voor.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  26/05/2016 - 10:50 10:50

  Dat ze hier zwakkere zielen mee weet te belazeren verbaast me niks. Maar zo’n ezel trapt er vast niet in. Die beesten zijn behoorlijk koppig en laten zich echt niet zomaar van alles aanpraten. Zelfs die met oogkleppen op niet.
  Ik denk dan ook dat de ezels gewoon ook in het complot zitten. Ze spelen het spelletje slim mee in ruil voor wat extra wortels of haver.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN