More

  RECENTE POSTS

  Eindbaas IS toch niet dood

  Zaterdag kon u op verschillende nieuwsmedia lezen dat het tijd was voor een feestje. Goed dat we de barbecue al klaar hadden staan want daar was natuurlijk reden voor! Een fatale luchtaanval op wat toch wel zo’n beetje neer moet komen op de moderne Hitler, met 30 van z’n generaals (nouja, dat weten we niet, maar dan hadden ze maar niet in de buurt van een terrorist moeten zijn). Het maakt sowieso niet zoveel uit want zolang het maar De VijandTM is, is het niet zo erg als er collateral damage ontstaat. Burgerdoden door drone strikes zijn namelijk geen probleem – we gaan ons pas druk maken om doden als het Onze ToeristenTM zijn die door De VijandTM worden afgeslacht terwijl ze welverdiend liggen te labbekakken op Noord-Afrikaanse stranden.

  Vandaag blijkt echter: Hey! Hij is toch niet dood!!!!1414! Drommelsch, drommelsch en nog eens drommelsch! Kunnen we dan helemaal niemand meer vertrouwen? Blijkbaar niet, want weet je wie er ook niet echt de eindbaas van IS is? Juist. Hafiz Saeed – de man is eindbaas van een groepering gelieerd aan IS. Dat is toch wel wat anders dan de Moderne Hitler. Meer een soort moderne Anton Mussert.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  13/07/2015 - 13:18 13:18

  Damn, ik dacht even dat de Nintendo directeur toch niet dood was. Dat IS moet toch echt eens een nieuwe afkorting kiezen, die niet gelijk is aan een veelgebruikt werkwoord of Egyptische godin. Geert, doe er wat aan!

  Bismarck
  13/07/2015 - 13:50 13:50

  Precies, Afghanistan/Pakistan, waar IS toch nog een beetje het debiele neefje is van de Taliban (aldaar de echte De Vijand).

  Bismarck
  Antwoord aan  Bismarck
  13/07/2015 - 13:55 13:55

  Ter illustratie: Als Efim Kerbut de Taliban is, dan is dat jochie rechts van hem (voor de kijkertjes links) IS.

  Møhammed Said al Sahaf
  13/07/2015 - 14:21 14:21

  Terreurbeweging vind ik in dezen altijd een goeie. Je zal er wonen, of in Jemen, en je probeert een zo normaal mogelijk burgermansleven te leiden, ik ben zo naïef te geloven dat de meeste mensen daar niks anders willen net als hier, en je hebt hele dagen die drones boven je hoofd vliegen.
  Je hoeft maar een keer gesignaleerd te worden als je kunstmest koopt of per ongeluk op dezelfde bruiloft te komen waar ook je neefje die weleens wat vage types rondrijdt ook komt en je kan al een raket in je nek krijgen omdat iemand duizenden kilometers verderop je verdacht vindt. Die dreiging bestaat daar elke dag. Over terreur gesproken..

  “McChrystal recounted one incident in Afghanistan when his headquarters ordered a strike against a local man they had been tracking by surveillance drone, who was seen from above digging near the side of a road used for coalition convoys. He exhibited all the characteristics of an insurgent planting a roadside improvised explosive device, or IED, so he was killed in an airstrike. It later turned out, the retired general said, he was a farmer rerouting the flow of water from an irrigation ditch.”
  http://www.usnews.com/news/articles/2015/06/18/obama-cia-returning-to-controversial-drone-signature-strikes

  “The joke was that when the CIA sees “three guys doing jumping jacks,” the agency thinks it is a terrorist training camp, said one senior official. Men loading a truck with fertilizer could be bombmakers – but they might also be farmers, skeptics argued.”
  http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/20/americas-drone-policy-all-exceptions-no-rules-yemen

  Bert
  Bert
  Lid
  13/07/2015 - 19:17 19:17

  De vergelijking met Hitler past niet ook niet bij de radicale islam, want erger en extremistischer qua zuivering. Maar goed, sommige zouden het lijk van Hitler nog neuken als ze daarmee gelijk/aandacht of haat mee kunnen oogsten.

  Raketman
  Antwoord aan  Bert
  13/07/2015 - 20:01 20:01

  De ultieme Godwin: zou Dijkie Hitler doen?

  Bert
  Bert
  Lid
  Antwoord aan  Raketman
  14/07/2015 - 08:02 08:02

  Ik betwijfel het. Volgens mij was Dijkie lesbisch.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN