Echt hoor, ondanks dat de titel een ontzettende click-bait titel is, heb ik er geen woord van gelogen: Dit Is Echt Het Gaafste Pop-Up Boek Dat Je Vandaag Gaat Zien.

Sowieso heersen pop-up boeken enorm en de Transformers natuurlijk ook. Maar een combinatie daarvan is een soort paradijs met 72 maagden in boekvorm. We gingen hier in de redactiebunker al bijna pop-up bomgordels macrameëen om dit heersende boek te kunnen bemachtigen, tot we zagen dat het voor een relatief prikkie te scoren is op amazon.com.

Het door pop-up boeken-eindbaas Matthew Reinhart gemaakte boek bevat meer dan 35 Autobot en Decepticon pop-ups, waarvan de meeste ook echt kunnen transformeren en de één nog mooier is dan de ander. Maar goed, genoeg geluld. Check dat boek hieronder en kijk dan hier voor nog wat extra foto’s en meer informatie over deze koning der pop-up boeken.

Zo’n heersend pop-up boek is toch een soort gadget. Meer gadgets? Volg ons dan op Twitter, en de boel sharen kan via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties