More

  RECENTE POSTS

  De Volgende Vervolgingsclusterfuck Die Uw Hoofd Laat Exploderen

  Er was eens een blogger die ooit voor de Sociale Dienst werkte. In Almere of all places, maar hey, werk is werk. De betreffende blogger, laten we zeggen dat hij Pascal Vanenburg heet, plaatste een blog (een soort artikel of verhaal) op zijn website over een meneer die hij later in het nieuws zag als afhakker van hoofden en vingeromhooghouder. Die niet genoemde meneer had hij als medewerker van de Sociale Dienst in een niet-genoemde plaats namelijk eens ontmoet, toen deze een uitkering kwam aanvragen.

  Vanenburg noemde uiteraard geen namen en zelfs de plaats niet, maar de grote boze Televaag ging met het verhaal aan de haal, dit enigszins herschrijvend, waardoor er op magische wijze ineens namen en plaatsen vermeld werden. Uiteraard leest de gemeente Almere alleen maar de Televaag, dus gaat deze meteen WHARGHARBL’en en onderzoekt nu of Vanenburg vervolgd kan worden. Want je mag helegaar geen privacygevoelige informatie verspreiden als oud-ambtenaar zijnde. Dus eindelijk doet een gemeente iets goed, namelijk de privacy beschermen, maar pakken ze de verkeerde aan.

  Natuurlijk wordt dit weer een epische clusterfuck voor de overheid in hun strijd tegen internet. Vanenburg verspreidde namelijk NUL informatie. Dat deed De Televaag. Maar oh OLO, dat begrijpt de gemeente Almere natuurlijk niet, want die begrijpt niet zo goed dat het internet uit méér bestaat dan de site van de Televaag en de Twitteraccount van de grote blonde WHARGHARBL’er. (En, uiteraard, webshops waar witte driekwartleggings verkocht worden)

  Een onschuldige blogger, die wij voor het gemak dus even Pascal Vanenburg noemen, kan nu dus wellicht legale stappen van de gemeente Almere tegemoet zien. Daarvoor kan hij de krant van fouter Nederland bedanken. Pascal heeft het originele artikel overigens wel ietwat aangepast, om nog meer problemen te voorkomen. Waarvoor hulde.
  vingeromhooghouder

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Nijnebrein
  Nijnebrein
  Lid
  22/08/2014 - 17:46 17:46

  Heb die meneer in jurk ook wel eens beroepshalve ontmoet. Beleefd iemand hoor. Wist niet van zijn (toekomstige) hobby.

  Reet
  Beheerder
  22/08/2014 - 18:35 18:35

  Hij sprak zijn slachtoffers dan ook altijd met u aan…

  riks
  22/08/2014 - 20:38 20:38

  Man in jurk, dan moet ik altijd aan Conchita denken. Maar verlies je als je andere mensen een kopje kleiner maakt en daar ook nog eens foto rapportages over probeert te maken niet elk recht op privacy?

  Komowidjodjo
  Komowidjodjo
  Lid
  22/08/2014 - 23:31 23:31

  Mama, ik moet plassen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN