More

  RECENTE POSTS

  De Simbers gaan je trommelvliezen slopen

  Via oudgediende The_Ed werd ik gewezen op de nieuwste hit van De Simbers: Forest. Uit voorzorg zette ik eerst mijn koptelefoon op, om vervolgens heel voorzichtig op de link te klikken, want je weet maar nooit met The_Ed.

  Die voorzorg was niet geheel onterecht, want WAT DE TYFUSNEUK IS DIT GODVERDOMME?! Ze zingen in het Engels, maar ik heb er geen woord van verstaan. Het schijnt overigens ergens over te gaan, want in de omschrijving staat dit: “…Song gaat over iemand die uit de stad weg wil vluchten om de natuur, het bos in te gaan om zich vrij te kunnen voelen…”. Okay. En dan die jostie die vanaf 0.40 haar intrede maakt en met haar stem waarschijnlijk nog de Zr.Ms. Karel Doorman doormidden kan snijden? Is dat die iemand? Ik denk dat de vlucht gaat over een ieder die blootgesteld is aan deze oorebola. En dat heeft dan dus meer dan 100 weergaven. HOE DAN? WIE DAN?

  Voordat ik het hier in de redactiebunker heb laten horen, ben ik overigens eerst alle scherpe voorwerpen gaan verwijderen en heb Flepz wat te drinken gegeven. Hij zit nu, ruim een half uur na zijn eerste ontmoeting met De Simbers, nog steeds vertwijfeld voor zich uit te kijken terwijl er uit zijn linker oor nog een beetje bloed nadruppelt.

  Update: Flepz zegt zojuist dat de lust om te leven langzaam weglekt.

  U bent dus gewaarschuwd:

  Meer kutmuziek op deze site? Dat kan (hoewel ik me het na de Simbers niet kan voorstellen), zoals Rapper Sjors die een boyband nadoet, of bijvoorbeeld Honey Boo Boo die gewoon kapot moet. En anders gewoon onze eigen Ganstres uit Den Helder. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Grijpstra
  21/01/2016 - 18:44 18:44

  Héé, hollandse hits maandag. Maar dan op donderdag en op z’n ‘engels’

  Wat erg voor die bomen, Agent Orange uit een mensenstrot.

  ThE_ED
  Beheerder
  21/01/2016 - 19:05 19:05

  Gitaarsolo op 1:58

  Grijpstra
  21/01/2016 - 19:30 19:30

  En dat je dan google vraagt wat simber betekent… “vertaal simber”.

  Kom je bij de 6e hit Merel Roze tegen… En in de verte simbert een reiger.

  cspr
  Lid
  21/01/2016 - 19:33 19:33

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN