More

  RECENTE POSTS

  Vrijdagmiddag Kutkoffer: Come Together

  Gofferdomme, lieve Retecoollezertjes! Alwéér zo’n heersende aflevering van die verrot fijne Vrijdagmiddag Kutkoffer! Nog even de spelregels uitgelegd: in de VMKK gaan we op zoek naar de allerberoerdste koffer van een bekende TOP2000 kneitert, steevast met een van-kwaad-tot-erger opbouw. Deze week richten we ons op Come Together, hitje van The Beatles uit 1969, dat afgelopen maand een totaal andere betekenis kreeg nadat Paul McCartney bekende dat The Beatles aan zelfbevrediging in groepsverband deden.

  Om onze vriendelijke Retecool-huisvriend Monade het gras alvast voor de voeten weg te maaien starten we maar gelijk met de Shitty Flute versie, dan hebben we het maar vast gehad.
  Snel door naar de betere kant van het spectrum, waar de spetterende Ike & Tina Turner niet mogen ontbreken! Joe Cocker is ook nog wel aardig, Michael Jackson geven we het voordeel van de twijfel, maar beter dan dit wordt het echt niet.
  De Arctic Monkeys, echt serieus. Moest dat nou? Zelfde vraag ook voor de franstalige Les Rolling Bidochons, die er in deze video uit zien als het Pit-stop team van Max Verstappen. Stilaan pijnlijk worden de versies van The Eurythmics en BG & Joanna Stingray. Snel door met de OMGTWF varianten van Soundgarden, ene Junior Vasquez, Spiralmouth en het onvergetelijke duo Erik Truffaz & Sly Johnson.
  Waarmee we zijn aangekomen bij de trotse winnaar vaan de Gouden Kut van de week: Aerosmith! Sowieso is dit een mega kutband van de bovenste plank, maar wat ze hier doen heeft een stuitend gebrek aan smaak, inspiratie en bezieling. Dit zou anno 2018 in America’s Got Talent hoonlachend binnen 30 seconden zijn afgeserveerd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  05/10/2018 - 15:42 15:42

  Ik ben wel benieuwd uit welke Dark Star (crosstopic zondagsfilmpjes) achtige 70’s film dit afkomstig is.

  Monade
  05/10/2018 - 16:13 16:13

  Om onze vriendelijke Retecool-huisvriend Monade het gras alvast voor de voeten weg te maaien starten we maar gelijk met de Shitty Flute versie

  Shit! Dan heb ik een vrije middag. Of wacht, nee, toch niet! Ik zet de josti joker in! Oh nee! Toch niet! KSK Productions heeft voor deze cover de Jostiband aangelijnd thuis in de kelder gelaten!

  Ehhhmmm…! Ehhhmmm…! Ah! Natuurlijk! De Japanse Beatres! Chotto matte kudasai!

  https://www.youtube.com/watch?v=ab9LBnic7gg

  /He jus’ do wot he pwease!

  grotesnor
  05/10/2018 - 18:58 18:58

  Het linkje van Erik Truffaz verwijst naar een ander liedje, hier komen ze together. En thnax, de uploadert heeft een hele fijne verzameling!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN