More

  RECENTE POSTS

  De Allerbeste Film Ooit: SKY SHARKS!

  Serieus, vergeet de IMDB top 250, met films als The Shawshank Redemption en de eerste twee Godfather films in de top drie.

  Allemaal pulp van de bovenste plank. Want wij hebben zojuist de allerbeste film ooit gevonden. Helaas moeten we nog tot september volgend jaar geduld hebben, maar dan komt SKY SHARKS uit. Ik heb de titel bewust in GREEFS geschreven, puur omdat de film zo onwaarschijnlijk hard heerst. Alles klopt namelijk aan deze film: het verhaal, de karakters, de visuals, maar ook de uitwerking. Zelden hebben we dergelijke perfectie in zo’n totaalpakket gezien.

  Goed, het verhaal dus: In de tweede wereldoorlog hadden de Duitsers er nogal een handje van om te experimenteren met nieuwe manieren van oorlogvoering. Bij de ontdekking van een oud Nazi-laboratorium, diep in het ijs van Antartica (logisch), stuiten onderzoekers op één van die projecten, genaamd Projects Himmelsfaust. Project Himmelsfaust bestaat uit aangepaste haaien (maar natuurlijk), die samen met hun genetisch gemuteerde berijders kunnen vliegen (voila!) en zo de wereld veroveren. Door die ontdekking raakt de stront natuurlijk volledig de ventilator en gaat alles kapot! Een absoluut geloofwaardig verhaal, waarvan je hieronder de trailer kunt bekijken.

  Wij gaan alvast plop, kaasplankjes en nootjes inslaan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  12/05/2016 - 11:43 11:43

  “Want wij hebben zojuist de allerbeste film ooit gevonden.”
  Tenzij dit weer een stukje gedeelde redactie is, neem ik aan dat jullie die film “gevonden” hebben bij de Roze Khmer?

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  12/05/2016 - 17:28 17:28

  Normaal gesproken ben ik altijd vrij sceptisch over horrorfilms, maar dit is wel heel erg geloofwaardig! Ik hoop niet dat de film verboden gaat worden omdat het terroristen op ideeën kan brengen

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN