More

  RECENTE POSTS

  Can anybody tell me what’s wrong with this picture

  Wat iedereen hier op Retecool ongetwijfeld al ooit eens heeft willen doen, heeft Justin Chimienti uit Suffolk County, Long Island, New York gewoon gedaan.

  Maar wat dan ome Reet? Hoor ik jullie in koor aan mij vragen vragen. Nou, Justin heeft zowel McDonalds als Wendy’s aangeklaagd wegens het doen van valse beloftes wanneer het gaat om hun manier van adverteren. Justin ging er namelijk van uit dat zijn bestelde hamburgers er minstens zo lekker en juicy uit zouden zien als op de geadverteerde afbeeldingen van beiden fast food ketens.

  Dom dom dom! Wellicht heeft Justin onder een steen geleefd, want zoals iedereen weet is dat natuurlijk niet zo. jullie kennen ongetwijfeld nog wel de memorabele hamburger scene uit de minstens zo memorabele film “Falling Down” waarin Michael Douglas een Whammyburger bestelt. Voor iedereen die deze film nog nooit heeft gezien: GA! JE! SCHAMEN! En vervolgens hieronder de bewuste scene bekijken (hier is de volledige film te streamen).

  Maar goed, Justin is dus een class action lawsuit (groepsvordering) gestart tegen McDonalds en Wendy’s, terwijl er in maart al een soortgelijke class action lawsuit tegen die andere fast food keten, Burger King, is gestart. Overigens door dezelfde drie lawfirms die nu Justin ook bijstaan. Het is niet geheel duidelijk wat het doel is van Justin en of en hoeveel compensatie hij wil, maar gezien de huidige inflatie zal ik als Justin zijnde maar hoog inzetten.

  Hier kan je onder nummer 22-02880 de aanklacht opzoeken, maar dan moet je wel eerst even registreren en dat lukt helaas niet zonder aan Amerikaans Tax ID. Mocht één van jullie intense heerser dat wel hebben, dan graag de bewuste zaak opzoeken, downloaden en aan ons doorsturen zodat we de boel ter ter leering ende vermaeck hier online kunnen knallen.

  4.8 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  18/05/2022 - 15:56 15:56

  *Serveersuggestie

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  18/05/2022 - 16:28 16:28
  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  18/05/2022 - 16:30 16:30

  So far

  Monade
  18/05/2022 - 18:47 18:47

  Zelfs ik heb geleerd dat het ook anders kan:

  https://www.retecool.com/kan-je-echt-voedsel-fatsoenlijk-fotograferen/

  trackback
  19/06/2022 - 18:27 18:27

  […] Het is niet helemaal duidelijk wat het doel is van Justin en of en hoeveel compensatie hij wil. Hier kan je onder nummer 22-02880 de aanklacht opzoeken, maar dan moet je wel eerst even registreren en dat lukt helaas niet zonder aan Amerikaans Tax ID. complete artikel […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN