More

  RECENTE POSTS

  Burgemeester Bolsius van Amersfoort spuugt op de rechtstaat

  Zoals u weet is de Vereniging Retecool Juridisch opgericht met als doel het tot de poorten van de hel najakkeren van mensen (en met name PvdA’ers) die de kluit belazeren en in de meest brede zin des woords middelen en maatregelen aanwenden teneinde recht te doen danwel recht te laten zegevieren danwel openbaarheid na te streven. Exact, prima streven, vonden wij ook, dank u. Nu lazen wij bij RTV Utrecht dat Lucas Bolsius, CDA Burgemeester van Amersfoort, op dat vlak onze aandacht verdient. Nu heeft RC Juridisch niet zelf beef met Lucas maar heeft hij dat wel met Caroline Raat, namens een client van haar. Mevrouw Raat dit zit op bestuursrecht (en webdesing overigens) maar ze weet dus gewoon echt dingen. Wat wil het geval, Burgemeester Bolsius heeft overleg met de Gemeenteraad over zijn functioneren want naar het schijnt is er nogal wat kritiek op zijn functioneren. Logisch dat zo’n bestuurlijke aangelegenheid dus onder de Wob op te vragen is. Behalve nu Bolsius daar inhoudelijk over moet beslissen. Die wil namelijk z’n eigen geklungel binnenskamers houden en zet zichzelf vervolgens bunkerhard voor schut. Als een document geheim moet blijven dan neem je namelijk als Burgemeester een geheimhoudingsbesluit en is de kous af. Maar dat doet Lucas niet, hij gaat gewoon, in strijd met de Wob, ervoor liggen. Prima, rechtsbescherming is er om die reden, dan heb je de rechter die als onafhankelijke derde naar een conflict kijkt. En wat doet Lucas Bolsius nu? Die laat z’n ambtenaren een briefje sturen dat de Rechtbank de geheime stukken niet krijgt. Nee gast, zo werkt het niet. Als de rechter zegt dat je stukken moet sturen dan doe je dat, de wet is namelijk voor iedereen hetzelfde, dus ook voor jou, Lucas Bolsius. Hij heeft de Rechtbank inmiddels laten weten dat hij vindt dat de Rechtbank geen kennis moet nemen van het stuk omdat de verzoeker op voorhand ongelijk heeft. De burgemeester stelt zich dus nu boven de rechter. En dat mag misschien in Noord-Korea, maar niet in Nederland. Een ambtenaar die zoiets schrijft, hoort niet in een democratisch bestuurde organisatie thuis. En zeker waar het CDA’ers betreft is het al snel, waar rook is, is vuur. Dus wat gaan we opvragen bij de Gemeente over Oom Lucas?

  Lucas Bolsius

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  27/10/2014 - 16:32 16:32

  Dat die man daar tijd voor heeft:

  “Hij is verantwoordelijk voor algemeen bestuur en public affairs, Openbare orde & veiligheid en Handhaving. Daarnaast is hij Voorzitter districtelijk veiligheidscollege Utrecht Oost van de politie Midden-Nederland, voorzitter van de bestuurlijke regiegroep Regio Amersfoort, vicevoorzitter van het dagelijks bestuur van de Veiligheidsregio Utrecht en voorzitter van de stichting Citymarketing Amersfoort. Bolsius is daarnaast onder meer voorzitter van het Landelijk Platform Woonoverlast en voorzitter van de Vereniging Sport en Gemeenten.”

  Weirdoinventor
  Lid
  27/10/2014 - 17:24 17:24

  Heeft RC-J eigenlijk al eens gekregen wat ze vragen? Of sturen mensen de documenten gewoon niet op en is de kous dan ook hier af?

  Xloph
  27/10/2014 - 18:52 18:52

  Lucas heeft nog veel te leren. Als hij verstandig was geweest, had hij allang even aan Ome Fred Teeven gevraagd hoe je gevoelige stukken ‘per ongeluk’ laat verdwijnen. Die weet daar wel raad mee.

  Trollbuster
  Lid
  27/10/2014 - 19:58 19:58

  De gemeente Amersfoort is een grote bende. Voorbeeld: het college denkt dat het een goed idee is om een begeleid wonen project midden in een woonwijk in een schoolgebouw te plaatsen. Ten eerste staat de school slechts enkele meters van de overige bebouwing, ten tweede hebben ze toestemming gegeven voor het weghalen van lamellen die ertoe dienen dat er geen inkijk is vanuit het gebouw in de woningen, ten derde denken ze dat het geen planschade veroorzaakt, ten vierde dat het slim Is die jongeren te plaatsen in de buurt van een groep criminele hangjongeren met landelijke bekendheid, ten vijfde dat de mening van de buurtbewoners niet van belang is in dit soort zaken.

  Trollbuster
  Lid
  27/10/2014 - 20:06 20:06

  O, en ze weigeren ook gevraagde informatie te geven, zoals de kosten van alternatieve plannen, analyses van de gemeenteraad, risico analyses etc etc.
  /dit is dus allemaal heel normaal in Amersfoort

  MadDieu, drukt zijn snor
  27/10/2014 - 20:29 20:29

  Die arme man heeft nogal wat verantwoordelijkheden. Hij heeft vast niet gesolliciteerd naar de functie van burgervader, maar heeft een korte krabbel geschreven toen duidelijk was dat hij en alleen hij op deze functie benoemd zou worden.

  – vraag via de WOB om zijn sollicitatiebrief (zonder CV)
  – zoek de lokale CDA variant van Jos van Rey

  G. de Vader
  Gast
  27/10/2014 - 20:56 20:56

  Ik heb wel een leuke voor je flep. Vraag alle dienstreizen op van het College van B&W (waarheen, waarvoor, welk hotel en wie hoeveel betaalde). En vraag daarna de CO2 boekhouding over die jaren op http://www.nieuwsbank.nl/inp/2007/06/21/F072.htm

  Ome Mc
  Lid
  28/10/2014 - 01:43 01:43

  @G.

  Leuk. Zeker in combinatie met het dienstautogebruik van Bolsius.

  happysolo
  happysolo
  Lid
  28/10/2014 - 02:19 02:19

  t.a.v. de Vereniging Retecool Juridisch.

  Hebben jullie dezen al?

  -Susan Baart, voormalig voorlichter van Ad Melkert en de PvdA-fractie. Ze is sinds april 2010 commissaris bij Vestia. Saillant detail is dat ze de echtgenote is van de Tilburgse PvdA-burgemeester Peter Noordanus. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep.
  – Nourdin Belhadi. PvdA. Succesallochtoon. Campagneleider van kadaffie Aleid Wolfsen en fraai voorbeeld van iemand die vanwege zijn afkomst en achterstand slapend rijk is geworden. Ons geld voor hem, met dank aan de rode maffia. Meneer werd zomaar docent, ging naar Mekka en kwam terug als handenschudweigeraar. Deed wat alle PvdA-ers doen: richtte een stichting (iets doen met rotjongeren) en stak de subsidie in zijn eigen zak. Schnabbelde er flink wat bij met lezingen en kreeg zelfs prijzen vanwege zijn goede plannen.
  Ja, als je bij de PvdA zit kun je hele maatschappij verzieken en toch rijk worden.
  -Harry van den Bergh, kamerlid. In 1987 afgetreden als PvdA-Kamerlid, nadat hij wegens handel in aandelen (Fokker) met vermeende voorkennis in opspraak was geraakt.
  -Rinda den Besten, wethouder. Liet een ambtelijk stuk opmaken om het succes van het geld vretende jongerenloket vorm te geven. Terwijl dit project een volkomen mislukking was. (zie ook Ella Vogelaar). Toen er een scriptie verscheen over dit jongerenloket, moest deze weer verdwijnen, want de scriptie paste niet bij de leugens van de wethouder.
  -Els Boot, De burgemeester van Giessenlanden, weigert om een Afghaanse man / asielzoekert uit te zetten. De 45-jarige man wordt verdacht voor oorlogsmisdaden, maar is linxzielug.
  – Ruud Borgman, penningmeester van de lokale afdeling Almelo. Werd betrapt op het jatten uit de partijkas.
  -Wouter Bos, minister van Financiën en knoeier. Ging minder werken voor veel meer geld bij de K.P.M.G. en toevallig is de overheid (dus Wautert himself) de grootste opdrachtgever van dit bedrijf.
  -Gert Braam, wethouder in Coevorden. Verdampte veel geld met grondaankopen.Loog hier en daar eens wat en moest opstappen.
  -Pieter Broertjes. Hopeloos PvdA-geval. Werkte vanaf 1979 bij de Azijnbode en heeft er echt alles aan gedaan om ons land te verzieken met de multikul. Onder zijn bezielende leiding werd de Volkskrant actief ingezet bij het demoniseren van Pim Fortuyn. Stelde idioot veel allochtone columnisten aan om de hersenspoeling van dom links mogelijk te maken, biedt een platform voor PVV-haters en ondanks de moord op Pim, gaat stug verder met het demoniseren van Nederlanders, zodat nu Geert Wilders aan de beurt is. Kortom een leugenfabriek, zodat we die kennen uit de vorige bezetting. Desondanks wordt deze rooie gif pen niet vervolgd voor moord en evenmin voor de miljarden die onze samenleving kwijt is aan de allochtoon, nee, ze belonen hem met de burgemeesterspost in Hilversum.
  – Edward Brongersma. Eerste kamer, overtreding wet op kinderporno en derhalve smeerlap.
  -Ronald Buld, raadslid Nijverdal: mishandeling, verkrachting, huiselijk geweld.
  -Peggy Burke. PvdA, wat anders? Raadslid van 020 en bij haar is het licht geheel uitgegaan. Zij wil dat autochtonen voortaan kunnen worden uitgesloten van de betere banen, om zo de instroom van allochtonerts mogelijk te maken. Wordt je dus niet alleen benadeeld in de hoofdstad omdat je ouders blank zijn, maar pakken ze je nog een keer als je werkt zoekt. Natuurlijk staat Peggy niet alleen in haar waanzin:
  GL steunt haar plan. Soort zoekt soort. Schending grondwet, negerisatie.
  -Hannah Buyne. Wethouder en daarnaast rechter. Succesallochtoon. Zij vond het nodig de jeugd op te zetten tegen de PVV, want democratie is een gruwel voor de rooien en onderwijs bied kansen. Zij liet een lesbrief verspreiden onder de scholen tegen een deel van de Nederlanders en loog hierover. Zij is een schoolvoorbeeld van de waanzin en schade, die de PvdA ons land aan doet.
  -Ama Carr , succesallochtoon, raadslid Amsterdam, rijdt zonder rijbewijs en onverzekerd rond. Geeft valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.
  -Job Cohen, burgemeester Amsterdam, liet miljoenen in de Poldermoskee verdwijnen en miljarden in de metro. Zelfs Europese subsidie werd weggesluisd de moskee in. Verzaakte volkomen, liet een Amsterdam ontstaan waar Joden, vrouwen en homo’s niet meer ongehinderd over straat kunnen en criminelen 500 keer kunnen worden opgepakt zonder detentie.
  -Wim Cornelissen, burgemeester van Gouda. Groot ontkenner van problemen met Fins
  wajongvolk. Knoeier en graaier. Want ook deze burgemeester graait er op los. Met medeweten van de gemeenteraad, want die heeft boter op z’n hoofd. Maar toch. Meneer heeft een villa in Ghana en de vuilnisdienst van Gouda had in 2009 een rekening betaald in datzelfde Ghana, die verder oninbaar was. Wat doet een miljoen Goudse euro’s in het land der Ghanezen? Daarnaast heeft hij ook nog een functie in Ghana. Deze man, die de Gouwenaren al jaren laat stikken, maakt zich zonder enige twijfel schuldig aan graaien en ongewenste belangenverstrengeling. Zijn werk als hoofd van politie heeft hij niet 1 dag naar behoren uitgevoerd.
  -Jacqueline Cramer. Diverse portefeuilles, maar geen dag voor ons bezig geweest Was hoogleraar bij een universiteit ergens in Utrecht, gaf ze daarna 50 miljoen om wat te fröbelen met onderzoek en ging later daar, dik betaald, werken om nutteloos onderzoek te doen. 50 miljoen om jezelf aan een baan te helpen, belangenverstrengeling. Gebruikte later ontwikkelingsgeld om arme landen te dwingen mee te spelen met linxe klimaatspelletjes.
  -Marcel van Dam, minister Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (1981-1982), gepakt met drank achter het stuur, hielp frauduleus een limonadefabriek om zeep. Omdat dat kon. Rode miljonair. Knoeier en jarenlang god van de PvdA.
  -Sjoera Dikkers, PvdA kamer lid van het ergste soort en toch niet crimineel. Voor ons
  allen onbekend en toch betalen we ons scheel aan haar. Kijk ff naar dit stukje uit haar C.V. Medewerker projectmanager Greenpeace Nederland (1995-1996). Medewerker bij het CNV.Campagnecoördinator jubileum 2000, Stichting Wemos (campagne voor kwijtschelden schulden ontwikkelingslanden) (1999-2000). Directeur Evert Vermeer Stichting (EVS) (2000-2005).Directeur “Stop Aids Now” (2005-2007). Interim-directeur E-motive, programma van Oxfam-Novib 2008-2009). Directeur ( a.i.) Defence for Children/ECPAT (juni 2009-juni 2010). Nevenfuncties: (je gelooft het niet). Eigenaar ‘Dikkers’, Management voor Idealisten (2007-heden). Zo zie je maar dat al die graaiers gewoon in de tweede kamer zitten en gewoon kunnen blijven graaien.Al jaren maken we ons erg boos er over en toch zitten de rood-graaiers gewoon op het pluche en schrapen jaarlijks hun tonnen naar binnen. Ten koste van respectievelijk het milieu, de rechten van werknemers, ontwikkelingslanden, aidspatiënten, derde wereld, zielige kindertjes.
  -Fatima Elatik, succesallochtoon, raadslid en bestuurder in 020, die informatie achterhield, mede verantwoordelijk is voor de verdamping van 30 miljoen en een nagenoeg failliet stadsdeel Oost-Amsterdam achterliet. Klassieker, totaal ongeschikt voor alles, maar onaantastbaar vanwege de achterban van de PvdA. Misbruik overheidsgeld, verkwisting, liegen, enz. Weggestuurd met een motie van wantrouwen en vervolgens weer op het pluche gaan zitten. In 020 kan alles (mits je tot de juist bevolkingsgroep behoort).
  -Thea Fierens. Zij graait nu echt ten koste van de getinte medemens. Zij is interim
  van ontwikkelingsorganisatie SNV. Dit graaicollectief is al vaak slecht in het nieuws wegens vriendjespolitiek en onbeperkte hebzucht. En deze graaidoos Fierens spant de kroon. Hoe diep kun je zinken door tonnen in je zak te steken, die zijn bedoeld voor de derde wereld. Denk daar eens aan als je iemand van de PvdA tegen komt. Ze doen er allemaal aan mee.
  -Carolien Gehrels. Wethouder van 020 en beroeps leugenaar. Liegt bij herhaling de raad voor inzake haar bijdragen aan het mislukte muziekgebouw.
  Weigert verder te vertellen hoeveel geld zij een ontslagen cultuur zeiker Janmaat
  heeft meegegeven.
  -Jaap van Gelder. Bestuurslid. Opperhoofd van vele zaken maar gepakt wegens corruptie bij
  alweer een woningbouwvereniging “de Key”. Liet vriendje grond kopen en kocht die dan weer voor miljoenen meer om er sociale huisvesting op te plegen.
  -Cebeli Gönül succesallochtoon, raadslid uit Rotterdam, ernstige mishandeling van echtgenote.
  -Carlos Gonçalves, succesallochtoon. Voorzitter van de deelgemeente Delfshaven. PvdA- miljonair en Kaap-Verdiaan. En zwendelaar. Meneer kreeg om stemmen te kopen onder zijn landgenoten een fraaie baan van de rode maffia. Hij wordt zeer riant betaald, maar vond het nodig een goede te baan te krijgen bij een stichting en zichzelf daar een vette subsidie te geven. Avanco heet deze stichting en meneer is daar the Big Boss. PvdA-tuig uit eigen eiland helpt hij aan baantjes. Is het strafbaar jezelf subsidie te geven? Nee, dat is onhandig. En zolang de deelgemeenteraad in
  meerderheid dit niet erg vindt, is het niet strafbaar. Waarom dan deze vermelding? Omdat meneer pas drie weken een luxe, gratis vakantie in Marokko heeft gehad op kosten van een Marokkaanse directeur van een maatschappelijke instelling en deze instelling natuurlijk subsidie krijgt van dezelfde deelgemeente. Is dit strafbaar? Nee dit is onhandig. Sterker er kwam zelfs een Bing-onderzoek en wat denk je?: meneer was onhandig.
  -Eveline Herfkens, minister, nutteloze VN-graaier. Weigerde onterecht ontvangen huursubsidie van $275.000 terug te geven. Gooide het op een akkoordje met Maxim Verhagen en kwam er mee weg.
  -H. Heuverling, wethouder in Waalwijk en winkeldief. Werd betrapt in de plaatselijke HEMA met een tas vol spullen. Diefstal. Zijn wachtgeld vergat hij niet.
  -Hakim Hmadouch, succesallochtoon, raadslid Arnhem,: mishandeling en bedreiging echtgenote.
  -Sadik Harchaoui, zelf behorend tot de BA’s (bekende allochtonen) maar hier succesallochtoon, is vorig jaar in opspraak geraakt door forse declaraties en salarisverhogingen als voorzitter van de gesubsidieerde instelling Forum. Kreeg de niet bestaande baan als opperhoofd van de Raad van Maatschappelijke Ontwikkeling en wist het te brengen tot een voorstel het woord “allochtoon” te verbieden.
  -Hamid Houda, succesallochtoon en kamer lid. Moest weg vanwege belastingfraude en ontduiking, intimidatie van personeel; maar goed genoeg voor de provinciale staten. Bij de PvdA kan alles, wanneer je maar stemmen meebrengt.
  -Wim Huizing. Spijkenisse. Raadslid, soms wethouder. altijd bezig met kindneuqsex.
  Nu is dit nog steeds verboden, maar nog nooit is iemand daarvoor uit de PvdA gezet. Zal wel een verklaring hebben, waarom al die verkrachte kindertjes op zijn PC staan, dit schijnt altijd per ongeluk gebeurd te zijn.
  -Mohammed Kaied, succesallochtoon, raadslid uit Dalfsen: poging tot doodslag.
  -Hamit Karakus, succesallochtoon en wethouder Rotterdam. Voorheen makelaar, ook al in 010. Doet niets fout, van onbesproken gedrag. Betrokken bij vele dossiers, maar drie springen er uit: ambtenaren wonen velen jaren gratis in mooie panden langs de ’s-Gravenweg, die de wethouder vergeet te verkopen, bureau BOOR fraudeert en jat er op los inzake schoolgebouwen, leuke grondverkopen die de gemeente duperen (Calypso) voor 50 miljoen, maar bepaalde ontwikkelaars rijk maken.
  -Bert Koenders, minister van ontwikkelingssamenwerking, kocht een afdeling van de VN met de bedoeling daarvan de hoogste baas te worden. Zijn baan kostte ons 89 miljoen euro (per jaar?).-
  – Wim Kok, minister en MP. Beste voorbeeld van hoe een socialist zijn gehele linxe loopbaan gebruikt (op onze kosten) om vervolgens te graaien bij alle grote bedrijven (alweer op onze kosten). Hielp de FNV naar knoppen voor eigen gewin. Werd beroemd vanwege het “kwartje van Kok” een tijdelijke heffing om werkend Nederland te pesten, die later terug gegeven zou worden.
  -Henk Kool Haagse PvdA-wethouder, geeft opdracht gemeente aan afdelingsvoorzitter van zijn eigen partij, graaitoeter Constant Martini ter grootte van 30.000 euro. Er moest zogenaamd een onder zoek worden uitgevoerd. Kan ook zijn dat Martini een nieuwe auto wilde, of zo.
  -Martin van der Krogt, raad van advies van de Fourstar Groep. Sinds wanneer heeft een lullig bureautje een topzware raad van advies nodig? Sinds je er rijk mee kunt worden. (zie Ella Vogelaar). Bureau gaf geld aan iedereen als stagevergoeding. Zonder stage.
  -Krouwel van de gemeente Dinkelland. De PvdA-wethouder besloot zijn functie neer te leggen nadat hij het rapport heeft gelezen over het onderzoek naar de integriteit van de drie wethouders van de gemeente. Tien keer raden welke wethouder boter op z’n hoofd had. Werd wel beloond met wachtgeld, want boter op hoofd loont.
  -Els Kuijper. Ook wel Els de Gluiper. Bejaarde bloemetjesjurk met hyacint kapsel en
  spuuglelijke halskettingen met metaalafval of rode zwerfkeien erin. Was wethouder, raadslid, locoburgemeester en bestuurder in arm 010 en graait vrolijk verder. Daarover zo meer. Was lijsttrekker van de PvdA tijdens de periode Fortuyn en deed fanatiek aan
  haat zaaien door kinderen te vertellen dat ze pappie niet meer mogen zien, wanneer deze op vakantie zou gaan naar zijn zandland. Van tante Pim mocht pappie dan nooit meer terug komen. Ja, hoe diep kun je zinken? Nog dieper. Mevrouw Kuijper hielp in haar functie een bekende horecazaak aan een vergunning en kreeg zo maar een bestuursfunctie bij hetzelfde bedrijf. Wat een toeval. Of zou het onhandigheid zijn?
  -John Leerdam. Fijne vent. Kamerlid. Krijgt deze notering alleen omdat hij bewijst dat je bij de PvdA niets hoeft te kunnen of te weten om tig jaar te kunnen blijven plakken.
  -Rob van der Mark, burgemeester van Vlieland: Openbaar dronkenschap
  -Constant Martini. Voorzitter van de PvdA, afdeling Den Haag. Meneer kreeg van bevriende wethouder Kool opdracht een onderzoek te doen, dit om geld te verschuiven en een rapport te verwerven voor in de onderste lade.
  -Martin van Meurs, Oud PvdA-wethouder en smeerlap van de lokale Pro Arnhem. Deze man verzamelt kinderporno. Je zal er maar op gestemd hebben. Kwam verder nog in het nieuws omdat hij als beroeps-pedo niet zijn zetel op wilde geven.
  -Hubert Mollenkamp. Directeur sociale woningbouw. Deze groot graaier en rooie kapitalist dacht dat ie god was en smeet met ons geld. Sportwagen hier, villa daar. Deed sociale woningbouw bij Rochdale, vandaar. Geeft de PvdA definitie van “eerlijkheid” nieuwe betekenis. Want niet alleen kon deze pretletter zich onbeperkt verrijken, het was nog niet genoeg. Hij is gepakt voor het aannemen van tenminste 2 miljoen aan steekpenningen. Het meest verbijsterende rond zijn arrestatie is natuurlijk dat Hubertje, voor een sociaal bedrijf werkte, voor de sociaalste gemeente van Nederland (Amsterdam) en leefde als Czaar Peter de Grote. En dat niemand van zijn gedrag op de hoogte was, zogenaamd. De huisadvocaat van Rochdale is trouwens ene van der Laan. Tegenwoordig burgemeester / tunnelkijker in 020 en opvolger van amateur en fout-moefti Cohen. Er moeten dus tientallen PvdA-ers zijn in dit netwerk met boter op hun hoofd, maar de oude media hoor je er niet over.
  -Peter Noordanus, speelt burgemeester in Tilburg. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Getrouwd met ene Susan Baart, die ook al graait bij Vestia. Zou persoonlijk betrokken zijn bij het toekennen van het debiele salaris van speculant Erik Staal.
  -Marnix Norder, Wethouder Den haag. Is ook opperhoofd van de Nederlandse Stichting Hoogbouw.Gaf zichzelf als wethouder opdracht in Dubai naar hoogbouw te gaan kijken als voorzitter van de stichting Hoogbouw.
  -Rob Oudkerk, wethouder Amsterdam, Kamerlid en huisarts: woonde verslaafde hoeren uit in 020 dat is nog eens seksueel misbruik! Hij kwam eind 2003 in opspraak omdat hij een agent zou hebben geschoffeerd nadat hij was aangehouden wegens het niet voeren van een werkend achterlicht op zijn fiets. Later werd bekend dat Oudkerk prostituees had bezocht op de tippelzone aan de Amsterdamse Theemsweg, terwijl hij ervan op de hoogte was dat daar illegalen, minderjarigen, drugsverslaafden en slachtoffers van vrouwenhandel werkten. Hij trad af vanwege hoeren loperij en cocaïne gebruik.
  -Ernest Owusu-Skeyere , succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit.
  Bram Peper, burgemeester Rotterdam (1982-1998), minister Koninkrijksrelaties (1998-2002) en minister van Binnenlandse Zaken (1998-2000)): in opspraak door zijn declaratiegedrag. Meneer dacht echt dat alles wat hij uitgaf ten goede kwam aan Rotterdam en zodoende ging hij over de schreef.
  -Anton Pieters, voormalig voorzitter van de jonge socialisten en Statenlid van de provincie Overijssel. Betrapt bij het jatten uit de partijkas en dusdanig betrapt dat de partij dit aangegeven heeft en niet onder het tapijt geschoven kreeg. En al zat het in de partijkas van die rooie oplichters, het is natuurlijk ons geld, belastinggeld.
  -Sharda Poese. Succesallochtoon. Penningmeester en raadslid. Gepakt voor het jatten uit de partijkas van de PvdA. Je moet overigens wel zeer hebzuchtig zijn om als allochtoon te jatten bij de PvdA: je kunt er op vertoon van afkomst en achterstand zo maar een fraaie baan krijgen, waar je niets voor hoeft te doen of te kunnen.
  -Jan Pronk, minister Ontwikkelingssamenwerking (1973-1977 & 1989-1994 & 1994-1998) en minister Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (1998-2002)) stapte bezopen achter het stuur en reed zijn dienstvoertuig in de prak.
  -Felix Rottenberg. Bestuurslid en partijstrateeg. Graaier, krijgt 5000 euri betaald voor een volkomen overbodige vergadering in 020 aan elkaar te kletsen. Besloten vergadering, dient dus geen enkel openbaar doel. Verder bekend van vele linxe TV-uitzendingen als minister van propaganda. Schijnt per uitzending nog betaald te worden ook.
  -Evan Rozenblad. In 1994 kort na zijn aantreden als Kamerlid afgetreden nadat via de CDA- gazet Trouw was uitgekomen dat hij zijn loopbaan iets te mooi had afgeschilderd.
  -Karel Schols, wethouder van Duiven. En: Voorzitter Schols Foundations, Voorzitter Malawi-platform, Adviesbureau Karel Schols. Zie daar hoe verstrengeld deze persoon is. Heeft een fraaie villa in een ontwikkelingsland en is socialist. Hoeveel overheidsgeld toucheert hij. Of betaalt de bankgiro dit allemaal. Europa? Gaat er geld van de
  gemeente Duiven naar toe? Multatuli draait zich maar weer eens om in zijn graf. De socialisten van nu zijn de uitbuitende imperialisten van toen.
  -Hans Spekman. Zag kans als wethouder van Utrecht illegaal miljoenen te sluizen naar de lokale voetbalclub. Hielp mede hierdoor een bouwbedrijf het faillissement in. Is tegenwoordig opperhoofd van de rode maffia.PvdA
  -Erik Staal. Godheid bij woningbouwvereniging Vestia. Graaier met een grote “G”. Naast het zichzelf te ruim belonen vond meneer het nodig te beleggen met geld van de huurders en liet Vestia hierdoor met meer dan een miljard het schip in gaan. Werd hiervoor beloond met een vorstelijke bonus en zit nu op Bonaire zijn geld te tellen.
  -Randy Stena, succesallochtoon, deelraadslid Amsterdam-ZO: Verscheen nooit op vergaderingen maar pakte wel de poen. Aan de andere kant heeft hij weinig verziekt tijdens zijn loopbaan en dat kun je van velen niet zeggen.
  -Jerry Sulaiman. succesallochtoon, raadslid Amsterdam-ZO: fraude, greep uit kas van de fractie.
  -Elvira Sweet, succesallochtoon, raadslid Amsterdam: 2 x veroordeeld voor dronken achter stuur zitten.
  -Guusje ‘Nadorst’ Terhorst, burgemeester Nijmegen en minister Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties 2007-2010, die met drank op achter het stuur klom en vervolgens eiste dat de politie haar liet gaan, verhinderde als minister de benoeming van een commissaris van politie omdat deze autochtoon was.
  -Victor Verhoeven. Bestuurder van de rode bende en schrijver van kul- en partijstukken. Speelt directeur bij allerlei woningbouwverenigingen; hij verhoogde de huren, gaf nutteloze huursubsidie en vulden zijn zakken.
  -Willem Vermeend. Een kamer lid en later een staatssecretaris van Financiën. Gebruikte zijn politieke loopbaan om flink aan te pappen bij het bedrijfsleven en graaide er vrolijk op los met tal van bijbanen. Ging ook graaien bij de bedrijf Afab
  en liep daar tegen de lamp als graaier. Achteraf had ie het niet geweten.
  -Walter Vermeulen, graaier bij woningcorporatie Laurentius Breda. Wegens jatten, stelen en corruptie gepakt. Ondanks het feit dat de raad van commissarissen (PvdA voorzitter Peter van den Baar, voormalig burgemeester, wethouder van de rooien) zo goed toezicht hield jatte men er op los. Hoe kan het? Graaien, corruptie en toch sociaal.
  -Ella Vogelaar. Minister van wonen en smijten. Bezit een netwerk van allerlei re- en integratiebureaus en geeft zichzelf keurmerken, door baas te spelen in een keurmerkeninstituut voor heftige bureaus. Van “Blik op Werk” tot “Fourstar”
  de puinhoop van het jongerenloket. Werd vooral ook bekend omdat men bij Fourstar criminele jongeren zoveel zakgeld gaf als stagevergoeding, zonder stage. En werd betrapt. Verdampt ook geld bij woningbouwverenigingen. Laatst gezien met een
  emmer asbestvezels bij WBV Mitros.
  -Mei Li Vos. Lid tweede kamer. Haar linkse bloed is ongeneeslijk. Doet aan haat zaaien. Probeert te verhinderen dat PVV-ers de dodenherdenking bijwonen, wegens vermeende mede schuldigheid aan de misdaden van Hitler. En verklaarde voor
  “moffenhoer” te zijn uitgemaakt door PVV-ert zonder bronvermelding. Kreeg daarvoor landelijke uitzendtijd bij P&W, het door de belastingbetaler betaalde links TV-front: de VARA.
  -Lodewijk de Waal. Vakbond God. Beroeps landverrader, die de vakbonden inzette voor de mens, die niet werkt en ook niet gaat werken. Ongeneeslijk PvdA-er. Pas betrapt op fraude als voorzitter van de raad van toezicht van de geld smijt club SNV.
  Hij keurde misbruik van subsidiegeld goed. En dit ten koste van de arme mens in Afrika. Met z’n hele smerige vakbond er verantwoordelijk voor dat niemand meer een vaste baan kan krijgen maar altijd moet werken via een uitzendbureau.
  Tal van nevenfuncties, die geen enkel ander doel dienen dan Lodewijk de Waal en de multikul.
  -Jaap Warners. Meneer is soms wethouder van Gouda. Dan weer directeur van het vuilbedrijf Cyclus en zit toevallig ook zichzelf te controleren in de raad van commissarissen. Geeft zichzelf de ruimte veel Gouds geld te investeren in Ghana in een nieuw vuilbedrijf, waarvan hij toevallig ook directeur is. Onnodig te zeggen dat dit geld verdwijnt, in ieder geval niet gebruikt wordt voor de Goudse vuilniszak (zie de bijdrage over zijn vriendje Cornelis).
  -Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht: intimidatie en knevelarij krantenredactie. Grootste knoeier ooit. Knoeide met vergoeding van tijdelijke dienstwoning en liet een oplage van een krant, die hier melding van maakte, vernietigen. Verder bekend van totale ongeschiktheid. Liet homo’s jarenlang pesten door kansenjeugd. Sluisde subsidie naar moslimachterban, via een jeugdwerkproject. Gaf miljoenen uit aan een Roma-gezin, gewoon omdat dat kan. Krijgt niettemin in alles de steun van de meerderheid in de gemeenteraad en dat zegt veel over de gemeenteraad en de staat van verval van ons politieke bestel. Keerde uiteindelijk een half miljoen euro’s uit aan weggepest gay-stel als compensatie voor al die jaren wanbeleid. Droeg hier zelf geen cent aan bij: belastinggeld is gratis, toch?
  -Joop Worrel, van alles. Jarenlang opperhoofd geweest van een stichting voor Sinti en Roma en heeft daar miljoenen verdampt, zonder dat de Nederlander er een euro wijzer van werd.
  -Murat Yasar, succesallochtoon, raadslid uit Kampen: mishandeling echtgenote.
  -El Yaakoubi, succesallochtoon en raadslid Amsterdam: mishandeling, dumpte importbruid in Zandbakkije.

  – In het Nederland van de Partij van de Arbeid telt iedereen mee,
  en wordt niemand aan zijn lot overgelaten, en krijgt iedereen een eerlijke kans!!

  – verkwanselen homorechten;
  – verkwanselen vrouwenrechten;
  – verkwanselen recht op vrije meningsuiting;
  – toelating door Albayrak van steeds meer (illegale) immigranten;
  – subsidiëren van dictatoriale regimes door Koenders;
  – instemmen tweede termijn militairen in Uruzgan, nu al meer dan 20 doden onder NL soldaten;
  – verplichte aantallen allochtonen door Guusje ter Horst bij de overheid;
  – vervreemden van de echte arbeiders;
  – voortrekken van een haat-zaai religie;
  – Bos wilde geen minister worden onder Balkenende (werd het toch);
  – geen JSF (komt er toch);
  – 2e EU referendum (kwam er niet);
  – Parlementaire Irak enquête (kwam er niet);
  – Belastingverhogingen en nieuwe belastingen;
  – Graaigedrag PvdA bestuurders in alle geledingen van de samenleving;
  – Cramer verleent toestemming voor bouw vervuilende kolencentrales op Maasvlakte;
  – Burgemeesters referenda waar alleen uit PvdA kandidaten kon worden gekozen;
  – Toespelen lucratieve baantjes (o.a. Calon, Melkert);
  – Herfkens betaalde haar “Huursubsidie” niet terug;
  – geweld allochtone PvdA raadsleden tegen vrouwen;
  – toestaan gescheiden gemeenteloketten voor mannen en vrouwen in moskee door Aleid Wolfsen;
  – Generaal Pardon voor illegalen zonder dat de financiële en maatschappelijke consequenties duidelijk zijn;
  – Groeiend aantal voedselbanken in dit land;
  – Onbeperkt laten oplopen van de staatsschuld door Wouter Bos;
  – Kwartje van Kok werd niet teruggegeven aan automobilist;
  – Sluiten van gevangenissen door Albayrak ondanks talloze veroordeelde criminelen;
  – Toestemmen provinciale PvdA bestuurders in verkoop Energie Bedrijven aan buitenland;
  – de rampzalige vernieuwingen in het onderwijs;
  – weghalen van kunst uit gemeentehuis omdat moslims daaraan aanstoot zouden nemen;
  – gigantische bezuinigingen bij de politie;
  – verhogen van de AOW leeftijd naar 67;
  – Burgemeester Aleid Wolfsen die onterecht declareert en de media zijn wil wil opleggen;
  – Schandalige vertoning rond de verantwoordelijkheid van de overheid bij de Catshuisbrand;
  – het uit de hand laten lopen van de inburgeringscursussen, waardoor bijna niemand deelneemt;
  – de aanstelling van Tariq Ramadan als integratiespecialist en bruggenbouwer,
  die later een wolf in schaapskleren bleek te zijn en alsnog moest vertrekken;
  – de onwil om hard tegen Somalische kapers op te treden;
  – subsidiëren van bancaire sector zonder bonusbeleid te beperken;
  – Burgemeester Aboutaleb die weigert zelf schuld te erkennen bij de ramp met het strandfeest in Hoek van Holland;
  – het doorschuiven van het oplossen van de ellende naar volgende kabinetten;
  – het laten oplopen van het aantal asielzoekers;
  – de kosten van de migratie mogen niet bekend worden gemaakt door Van der Laan;
  – het OM een politiek proces laten starten tegen Geert Wilders;
  – het om religieuze redenen willen terugdringen van de koopzondagen;
  – bij de 15 grootste gemeenten 10 PvdA burgemeesters: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven,
  Tilburg, Groningen, Breda, Enschede, Haarlem, Zaanstad;
  – Nout Wellink van De Nederlandse Bank mag gewoon blijven zitten na het falen bij het toezicht op de banken;
  – de PvdA in de vorm van Paul Tang lekt stukken uit de stukken voor Prinsjesdag;
  – enz. enz, enz, enz…

  Ome Mc
  Lid
  28/10/2014 - 10:15 10:15

  Loodgieter! Er zit een lek in het roze riool!

  G. de Vader
  Gast
  28/10/2014 - 10:00 10:00

  @happysolo
  Misschien moet je eens bellen met correlatie.

  happysolo
  happysolo
  Lid
  28/10/2014 - 11:45 11:45

  @G. de Vader

  De dokter heeft geen tijd voor een gesprek. Hij is op de computer bezig om zijn inkomen veilig te stellen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN